Èxit del BMX Terrassa amb onze podis a Les Arenes

El BMX Terrassa va viure una jornada exitosa al circuit de Les Arenes on va aconseguir fins a onze podis a la segona prova de la Lliga Catalana

El circuit de Les Arenes ha acollit la segona ronda de la Lliga Catalana de BMX Race on el BMX Terrassa ha fet onze podis. Novament aquesta competició ha estat una prova amb una alta participació, 135 inscrits es donaven cita a les instal·lacions del BMX Terrassa on s’ha gaudit d’un fabulós matí de curses de BMX Race.

Podis 

En aquesta ocasió han participat un total de 52 corredors del Club BMX Terrassa, dels quals han aconseguit pujar a podi onze d’ells.

María Herencia és la vencedora a la categoria de les noies d’11 anys i menys.

A la categoria dels nois de 7 i 8 anys ocupen les tres places del podi els corredors del BMX Terrassa Jairo Jordán primer, Gonzalo Montoto segon i Hugo Yebra tercer.

Sergio Morillo aconsegueix la tercera plaça dels nois de 9 i 10 anys.

El podi femení d’11 anys i més ha estat ocupat per la segona plaça de Mabel Pérez i la tercera de Paula Ventura.

Ian Morillo assoleix la tercera plaça a la categoria dels nois de 13 i 14 anys.

Arnau Ventura ha estat el vencedor de la prova a la categoria dels nois de 15 a 18 anys.

Griselda Artigas, torna a vèncer en categoria Olimpic Women.

Finalment, Aitor Martín en segona posició, aconsegueix el darrer podi per al Club BMX Terrassa a la categoria Olimpic Men, la qual estan obligats a passar per la zona Pro del circuit i on s’han viscut unes emocionants curses.

Resultats BMX Terrassa

Pel que fa a la resta de resultats dels corredors del BMX Terrassa han estat els següents:

Nois 5-6 anys: Marcos Herencia quart.

Nois 5-6: Sergio Castillo setè i Oscar Serra cinquè a ½.

Femení 10 anys i menys: Maria Mohamed vuitena.

Nois 7-8: Asier Moya cinquè, Saul Pérez setè, Adrià Sánchez cinquè a ½, Eric Trullen setè a ½, Dídac Jiménez cinquè a ¼, Adam García cinquè a ¼.

Cruiser: Gonzalo Montoto setè.

Nois 9-10: Jan Alcalde quart, Dani Romera cinquè, Bru Duran setè, Edgar Vela sisè a ½, Abel Bueno sisè a ½, Ivan Arjona vuitè a ½, Mitchel Cabrera vuitè a ½, Raúl Macías cinquè a ¼, Marc Giménez cinquè a ¼, Bruno Villareal cinquè a ¼. A aquesta categoria han participat un total de 21 corredors.

Nois 11-12: Adrián Angulo quart., Izan Gómez cinquè, Jan Berenguer sisè, Max Martín setè, Iker Romera cinquè a ½, Simón Leiva cinquè a ½, Àlex Fernández sisè a ½, Aitor Alcalde setè a ½, Èric Belmonte vuitè a ½, Unai López cinquè a ¼, Arnau Font cinquè a ¼, Unax Rodríguez cinquè a ¼, Pedro Muñoz sisè a ¼. La categoria amb més participants, un total de 23 corredors.

Femení 11 i més: Nerea Arjona setena.

Nois 13-14: Edgar Belmonte cinquè a ½.

Nois 15 a 18: Rafa Sola setè i Ainhoa Mañas cinquena a ½.

Olimpic Women: Maika Rodríguez quarta.

Olimpic Men: Manel Mañas sisè.

La pròxima cita tindrà lloc al circuit de Mataró el 19 de març amb la celebració de la tercera ronda de la Lliga Catalana de BMX.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada