Tres heridos en un incencio en la calle Marconi

Una espelma provoca un incendi al Portal Nou

Una espelma encesa provoca un incendi en un habitatge del carrer del Portal Nou

Els veïns de l’edifici van ser desallotjats i l’estructura va quedar afectada

Cap a les 7 h d’ahir diumenge, el 112 va informar la Policia Municipal d’un incendi en un habitatge del carrer del Portal Nou, a l’alçada del carrer de la Rutlla. També va informar que s’havia donat avís als Bombers de Terrassa. Dues patrulles policials van acudir al lloc, on hi havia dues unitats dels Mossos d’Esquadra i quatre camions cisterna dels Bombers, actuant per tal de sufocar el foc del domicili afectat. Els agents de la Policia Municipal van tallar el trànsit del carrer i el va desviar per vies alternatives.

Sembla que l’incendi es va iniciar a causa d’una espelma encesa, que va cremar un ordinador. El foc es va expandir pel domicili i va afectar les bigues de fusta del pis i les golfes. Donat que tot l’edifici havia quedat envaït pel fum, es van desallotjar els onze veïns que hi havia, que es van allotjar temporalment a la residència Sant Josep Oriol, al carrer de l’Església.

Un tècnic municipal del servei d’Urbanisme va inspeccionar l’edifici i va determinar que el foc podria haver afectat les bigues que descansen sobre l’estructura de tres pisos de l’immoble, per la qual cosa no eren habitables. També es va contactar amb un responsable de la finca per reparar els domicilis que van quedar sense subministrament d’aigua i de llum pel foc, així com part de la teulada que va cremar.

Un cop l’immoble va ser airejat, els veïns van poder tornar als seus domicilis, menys aquells dels pisos que van quedar inhabitables pels desperfectes estructurals que van patir. Aquestes persones es van allotjar amb familiars.

Els efectius de Bombers van treballar durant 12 hores per extingir totalment el foc, moment en què la Policia Municipal va restablir el trànsit de la zona. Tot i que al lloc també van fer acte de presència dues ambulàncies, no va ser necessària la seva intervenció, ja que ningú no va patir lesions a causa del foc o del fum.

Un perit foc crema matolls a una zona de Can Guitard

A les 17.30 h de dissabte, la Policia Municipal va alertar els Bombers sobre una columna de fum que provenia de la zona del polígon industrial de Can Guitard. Va intervenir una patrulla policial i dos camions cisterna dels Bombers, que van extingir el foc d’uns 40m2 de matolls i algunes deixalles i escombraries en un temps de mitja hora.

Diligències penals contra tres conductors per diversos delictes contra la seguretat del trànsit

A les 3 h de la matinada de dissabte, una unitat de la Policia Municipal va localitzar un conductor que circulava pel sentit nord de la carretera de Castellar amb els llums del vehicle apagats, el cinturó de seguretat sense cordar i parlant pel mòbil. Els agents que el van aturar a l’alçada del carrer de Màlaga, van comprovar que no portava cap documentació que l’identifiqués i desprenia una forta pudor a alcohol. El conductor va ser traslladat a les dependències policials, on es van fer les gestions per identificar-lo i es va esbrinar que no disposava de permís de conduir per la pèrdua total dels punts. També se’l va sotmetre a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre de precisió, en les què va donar resultats de 0,56 mg/l i 0,54 mg/l. Els agents el van informar que s’instruirien diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit i el van sancionar administrativament per donar positiu en les proves d’alcoholèmia. El seu vehicle va quedar immobilitzat.

A les 8.45 h de dissabte, un agent de la Policia Municipal va veure com un vehicle xocava contra la part posterior d’un altre que estava aturat davant d’un semàfor a l’avinguda de les Glòries Catalanes, davant de la Prefectura. L’agent es va apropar al lloc dels fets i va comprovar que el conductor semblava greument afectat per la ingesta d’alcohol. El conductor va ser traslladat a la seu policial, on se li van fer les proves d’alcoholèmia, amb taxes de 0,80 mg/l i 0,78 mg/l. Aquesta persona va ser informada que se li instruirien diligències penals. El seu vehicle va quedar mecànicament immobilitzat.

Cap a les 0.15 h d’aquesta matinada, una patrulla de la Policia Municipal que circulava pel sentit sud de l’avinguda de Joaquim de Sagrera, ha estat avançada per una furgoneta, el conductor de la qual ha fet una maniobra evasiva i ha accelerat de forma brusca per continuar la marxa a gran velocitat. La dotació ha seguit aquest vehicle fins aturar-lo al carrer del Mas Branca. Els agents han comprovat que el conductor havia perdut tots el punts d’una llicència per conduir ciclomotors i no tenia cap més permís de conducció. Els agents han immobilitzat el vehicle i han instruït diligències penals contra aquesta persona per cometre un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que havia conduit sense cap permís de conduir en vigor. També ha estat sancionat perquè havia perdut la vigència de l’assegurança obligatòria de la furgoneta.

Sancionada per conduir mentre consumia substàncies estupefaents

A les 20.30 h de divendres, una patrulla de la Policia Municipal va veure una conductora que conduïa un vehicle de motor mentre fumava una cigarreta tipus “porro” al carrer de l’Infant Martí, a l’alçada de l’avinguda d’Àngel Sallent. Els agents la van aturar i, després de comprovar que estava consumint substàncies estupefaents, la van traslladar a la seu policial, on es va sotmetre al test de drogoaddicció, amb resultat positiu en substàncies derivades del cànnabis. El vehicle va ser immobilitzat i la conductora sancionada.

Conductor sancionat per donar positiu en consum d’alcohol

A les 4.30 h de la matinada de diumenge, uns agents de la Policia Municipal van aturar un vehicle per fer un control rutinari de trànsit. Van comprovar que aquesta persona feia olor a alcohol, per la qual cosa se la va traslladar a la Prefectura policial, on se la va sotmetre a les proves d’alcoholèmia, en les que va donar taxes de 0,54 mg/l i 0,52 mg/l. Els agents van sancionar el conductor per la via administrativa i van immobilitzar el seu vehicle a la via pública. També van denunciar administrativament una acompanyant, a la que li van localitzar de 2 g de haixix i un esprai de defensa prohibit. Els productes van ser requisats.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada