El Vallparadís Terrassa es queda a les portes de les medalles

El Vallparadís Terrassa es queda a les portes de les medalles a l’IKF Europa Cup 2017 per una cistella a falta de dos segons pel final

El Vallparadís Terrassa es queda a les portes de les medalles a l’IKF Europa Cup 2017, tot i que va millorar els seus registres anterior. Una cistella a falta de dos segons pel final davant el Trojans KC va deixar a l’equip terrassenc sense la medalla de bronze.
Gran torneig disputat pel Vallparadís Terrassa a l’IKF Europa Cup. Els egarencs van classificar-se pel partit pel tercer lloc després de quedar segons a la fase de grups, on va aconseguir tres victòries i una derrota. arribar fins a semifinals, on van caure i van anar al partit per la tercera posició. El partit enfrontava als de Terrassa davant l’actual campió anglès Trojans KC dissabte a la tarda. Va ser un enfrontament molt igualat, tant que va finalitzar amb la victòria dels anglesos a falta de dos segons per 23 a 24.
Aquesta quarta posició aconseguida pel Vallparadís és la millor a la seva història després de la cinquena posició aconseguida als últims tres anys. “És una llàstima perdre una medalla a falta de 2 segons i més amb el partit tan igualat”, va comentar Míriam González.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.