Es netejaran les herbes

L’Ajuntament eliminarà les herbes arrel de la denúncia del Grup Popular de Terrassa

L’Ajuntament va anunciar que eliminarà les herbes i plantes a voreres i vies públiques

L’Ajuntament de Terrassa va anunciar ahir que en les properes setmanes es procedirà a millorar la neteja urbana incidint en l’eliminació de les herbes i plantes que creixen a les voreres i vies públiques.

Així doncs, es posarà en marxa una reorganització de les empreses i dels equips humans que realitzen aquestes tasques. A partir d’ara, aquestes feines les realitzaran les empreses contractades per al manteniment de la jardineria en els diferents sectors de la ciutat, amb un pressupost adicional comunicat fins al moment, que publicarem de seguida que ens ho facin saber.

Segons l’Ajuntament, amb l’anterior model, ‘els equips específics d’eliminació d’herbes netejaven la ciutat per sectors, però no donava a acabar tota la ciutat en un sol any’. Amb aquest nou sistema de treball, afirma, ‘es garanteix com a mínim una arrencada a cadascun dels barris i polígons de la ciutat cada any’.

A finals del mes d’agost, el Grup Municipal del Partit Popular, a través del seu portaveu, Gabriel Turmo,  es va queixar de l’estat de deixadesa de voreres de la ciutat amb l’assumpte de les herbes.

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada