És més fàcil aprendre si hi veus bé

Amb Optivall és més fàcil aprendre si hi veus bé

Optivall

A Sant Pere Nord

Rambla Francesc Macià, 149

08226 Terrassa

93 783 24 40

A Sant Llorenç

Calltellsapera, 83

08227 Terrassa

 93 731 41 12

Els teus fills tornen al cole, i tot torna a la normalitat, ho estaves desitjant, però abans de relaxar-se et recomano que llegeixis el que et vull explicar en primera persona. Cal estar molt atents en aquestes primeres setmanes de curs, a l’evolució dels infants i l’aprenentatge. Segur que si teniu més fills, ja us heu trobat que algun dels professors us han dit d’anar a fer una revisió de la vista, no espereu, avanceu-vos, la nena o el nen us ho agrairà quan es faci gran, certament cal fer-la com a mínim un cop l’any i ara és el moment, ara que comencen el curs, l’escola, l’aprenentatge, perquè aconsegueixin treure el millor rendiment per al seu futur. No val a badar, ens juguem molt.

“Si l’infant no veu correctament, no avançarà ni aprendrà les lliçons

A la revisió que podeu fer a Optivall, en Xavi Llanas i el seu equip de professionals, controlaran l’agudesa visual de la nena o el nen, la qualitat de la visió, el faran passar per l’autoreflectòmetre, el control de refracció, les habilitats visuals la convergència i l’acomodació, i si és necessari també amb una revisió del control de l’oïda.

Els professors i els mateixos pares, detectareu de seguida si el nen està distret, s’aixeca per anar a mirar la pissarra, no està atent, s’acosta massa al paper, o inclina el cap per llegir. En aquest moment es recomanable anar a Optivall i fer una revisió optomètrica completa, graduació de les habilitats visuals, comprovar si l’infant veu nítidament, si enfoca, i l’anàlisi dels moviments de lectura i aprenentatge perquè en tregui el millor partit de l’escola i aprengui correctament. Per la nena o el nen, serà com un joc i en tan sols 20 minuts sortireu de dubtes, sabreu si l’infant necessita ulleres, o no. Ni t’ho pensis, més val fer-ho quan més aviat millor, i t’ho dic amb l’experiència de portar ulleres més de 47 anys, i fer revisions semestrals. La vista és molt important i cal tenir una especial cura.

He visitat moltes òptiques durant la meva vida, però la cura que té en Xavi amb els infants es especial, a mi em van detectar tard que havia de portar ulleres, als tres anys, és per aquest motiu, la meva especial sensibilitat amb aquest tema.

Si cal portar ulleres, que siguin divertides, que siguin com un joc per ells

A l’escola de vegades els companys són molt cruels, més encara si el nen és tímid, és per aquest motiu que cal fer-li el més fàcil possible i facilitar-li la tasca. Si a la revisió a Optivall detecten la necessitat, la solució serà escollir unes ulleres, o fer algunes sessions de teràpia visual.

Una bona promoció que us recomano són les muntures Paper Eyes, jo m’he quedat un parell per a mi, en tenia ganes fa temps, unes progressives i altres per l’ordinador, son fetes de còmics, de paper de revistes i diaris, de fusta, i tèxtils, reciclades, ecològiques, sostenibles molt originals, i fetes aquí, comercialitzant-se per tot el món. Són molt bons.

Una bona promoció pels infants és muntura PaperEyes, també desenvolupada per Xavi Llanas i el seu equip són muntures de paper amb còmics i il.lustracions divertides, que augmentaran la personalitat de la nena i el nen, i el faran sentir més important i especial, serà com un joc per a ells, veuràn correctament amb la graduació correcte que necessites i una revisió completa, i tot per tan sols 75€.

Si veus bé, és molt més fàcil aprendre, tingueu en compte, amb la vista no val escatimar.

 

Author: José Fuentes Moya

Actualmente és:
Orador especialista en motivación y superación, formador emprendedor y escritor.
Ha sido: Locutor de radio, presentador, director de marqueting, relaciones públicas y voluntario cooperante en Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada