Encaputxats atempten contra una benzinera de Terrassa

Uns encaputxats van atemptar contra la bezinera Petro 7 de Terrassa

Petrolis Independents ha denunciat a través del seu canal de YouTube i, tantmateix, a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra que a passades les tres de la matinada del passat dia 9 de gener, uns encaputxats van atemptar contra la benzinera Petro 7 que tenen a Terrassa.

Segons recullen les càmeres de seguretat de l’estació de servei, uns individus apedreguen una pantalla LED, valorada en 15.000 €, on a més dels preus dels carburants hi havia consignes a favor de la llibertat dels polítics presos pel procés independentista.

Després de trencar la citada pantalla, els encaputxats varen pintar “Viva España” en una paret de la benzinera a la qual hi havia, també, símbols independentistes. La benzinera de baix cost de la nostra ciutat funciona totalment automatitzada i, per tant, no hi havia personal quan es va produir aquest atemptat contra el patrimoni.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.