CN Terrassa femení - waterpolo

Emocionant empat a 10 del Terrassa

El Terrassa empata a Zaragoza a un partit vibrant

Intercanvi de cops abans del derbi

Dèiem a la prèvia que era un partit trampa i vaja si ho ha estat. El Club Natació Terrassa ha empatat (10-10) a la piscina de la Escuela WP Zaragoza, un rival que es manté 9 punts per sota a la classificació.

Això que l’inici va ser veritablement bo. Als primers tres minuts, Judith Panicello i Blanca Goset donaven un avantatge de dos gols a les egarenques. Gómez, abans del final de primer quart, retallava diferències.

Al segon període, Tazueco amb un doblet empatava el partit, perquè Martina Cardona també va tenir temps de fer el tercer del Terrassa.

El ritme golejador, a la represa, va augmentar com l’espuma. Naya i Madre van respondre la diana inicial de Goset. Cardona i Elia Montoya feien el cinquè i sisè per les visitants. Tazueco i Ciudad marcaven pel cantó local, mentre que Panicello i Marta Samper aconseguien que el Terrassa acabés el quart amb avantatge. Quin intercanvi de cops per fer el 7-8!

L’últim període va ser un regal per a l’espectador neutral. Calonge i Ciudad capgiraven el marcador a favor del Zaragoza. Cristina Cantero empatava a 9 a favor del Terrassa i, a dos minuts del final, Ángela Ruiz feia el desè gol del Terrassa que semblava donar el partit a les vallesanes. Res més lluny de la realitat. Ciudad, quan faltaven 23 segons per al final, va signar l’empat a 10.

La setmana que ve, el Terrassa tindrà un convidat incòmode, d’aquells que es presenten a la festa sense invitació i es queden fins al final: parlem del derbi, parlem de l’Astralpool Sabadell. Quasi res.

Escuela WP Zaragoza: Bello, Madre (1), Ciudad (3), Corao, Calonge (1), Coloma, Chicote, Naya (1), Genzor, Pérez, Gómez (1), Tazueco (3), Ballesta. Entrenador: Francisco Javier Orizo.

CN Terrassa: Domene, Silva, Panicello (2), Abad, Cantero (1), Ruiz (1), Pastor, Montoya (1), Rodríguez, Samper (1), Goset (2), Cardona (2), Tamayo. Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: Piñero i Mata.

Parcials: 1-2, 2-1, 4-5 i 3-2.

Resultat acumulat: 1-2, 3-3, 7-8, 10-10.

Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 1-2), (2-2, 2-3, 3-3), (3-4, 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 6-6, 7-6, 7-7, 7-8), (8-8, 9-8, 9-9, 9-10, 10-10).

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.