Optivall t’ajuda a escollir la millor ullera de sol per a tu

Optivall t’ajuda a prendre el sol protegint els teus ulls

Amplia selecció en ulleres de sol de totes les marques i ecològiques

Fer servir una ullera de sol, que et regalen sense garanties, que has aconseguit en alguna fira, xeringuilla, o platja, sense les garanties que estableix la Unió Europea, es un risc massa elevat pels teus ulls i innecessari, actualment. Si adquireixes una ullera de sol, per internet sense tenir en comte la teva fisonomia facial, l’angle de visió, o de qualsevol rifa o promoció estival, pot provocar el teu mal de cap de l’estiu. Aquestes ulleres de sol, moltes vegades, disposen de vidres fabricats sense cap garantia, sense els controls mínims, i sense filtres per llum ultraviolada. Altres, arrel de la seva fabricació industrialitzada per promocions, poden tenir el que en oftalmologia diem, aberracions, provocant una visió borrosa, que et faran tenir maldecap, irritació als ulls, fatiga i cansament. Provocant una mena de migranya, un maldecap que et dura tot l’estiu, i no saps per què.

Xavi Llanas t’assessorarà com escollir la millor ullera de sol a Optivall

Has d’escollir una ullera de sol amb totes les garanties

A la platja moltes persones es posen protector solar amb un factor alt, però alhora de la vista, dels ulls, es descuiden de protegir-los, sent una de les parts més delicades i sensibles del nostre cos, pel que mereixen una especial cura. Escollir una bona ullera de sol, de la mà d’un òptic professional, tenint en compte la fisonomia facial, l’angle de visió, el filtre de llum adaptat especialment a la tasca que farem servir, i una muntura actual que quedi perfectament adaptada és aconseguir una protecció correcta.

Ullera de sol amb muntura vintage i vidres polaritzats anti reflexants

En escollir la muntura les tendències ara són molt variades, el 80% escullen una gran muntura rodona i de pasta, que protegeix més, però altres ja s’han passat a la moda vintage, també adaptada a les ulleres de sol d’aquest estiu, tenint en compte que s’ajusti correctament a la teva cara. El factor econòmic et permetrà escollir la muntura que més t’agradi. Altra opció que t’ofereix Optivall es escollir un vidre polaritzat per la teva ullera de sol, que elimina els reflexos en dies de molta llum, i sol directe, afavorint la conducció sense reflexos, ni distraccions, disminuint les molèsties per a l’ull, sobretot si estàs tot el dia exposat al sol

Ullera de sol amb vidres polaritzats anti refexants

Altra opció la proposa PaperEyes també treu la seva col·lecció d’ulleres d’estiu, que pots trobar a Optivall, amb vidres orgànics d’alta qualitat i anti reflexants, amb muntures ecològiques, de paper i sostenibles, dissenys d’avantguarda, que combinen amb la teva moda estiuenca donant un toc molt personal, reforçant la teva personalitat i respectant el medi ambient, una tendència cada cop més estesa, entre tots els públics, que s’espandeix arreu del territori.

Col.lecció ulleres de sol PaperEyes 2017

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada