Terrassa Reds - futbol americà 3

Els Terrassa Reds lluitaran pel títol de lliga

Els Terrassa Reds acaben la lliga regular a la quarta posició

Sabent-se classificats, els egarencs van apallissar als Eagles

Els Terrassa Reds saben des d’aquest cap de setmana que poden revalidar el títol de lliga obtingut la temporada passada. L’equip de Jordi Ventura es va classificar pel playoff abans de baixar de l’autobús gràcies a la victòria dels Uroloki sobre els Bocs.

Amb la tranquil·litat de saber-se amb el bitllet per la fase decisiva de la temporada, els Reds van plantejar un partit-entrenament a Vilafranca, davant els Eagles. Els homes de Jordi Ventura van provar noves jugades i estratègies de cara als partits que decidiran el títol.

Malgrat tenir la classificació assegurada, provar noves jugades i donar minuts als menys habituals, l’equip no es va relaxar en cap moment i va apallissar als Vilafranca Eagles amb un marcador final de 0 a 40.

Les semifinals

  • Barcelona Uroloki – Terrassa Reds
  • Barberà Rookies – L’Hospitalet Pioners

Juan Ruiz va estrenar el marcador quan el quarterback, Albert Vila, li va fer una gran passada. La segona anotació va arribar després d’una intercepció de Pol Cunillera. Víctor Ortiz, després d’una gran cursa, va fer la tercera. Sebas Bowen, després d’una nova assistència de Vila, va fer l’última anotació de la primera part, 0-27.

Al tercer i definitiu quart no es va moure el marcador, va ser al segon quan els Reds van deixar el matx vist per a sentència. Cesc Garcia, quarterback egarenc, va fer dues grans assistències a Biel Folch i a Francisco Baile que van completar el marcador definitiu de 0-40.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.