Terrassa Reds

Els Terrassa Reds Campions de Catalunya tornen a la feina

Els Terrassa Reds Campions de Catalunya tornen a la feina

Els Terrassa Reds mantenen la base guanyadora de la temporada passada

Els Terrassa Reds estrenen aquest cap de setmana (diumenge a les 12:30) la temporada 2018-2019 al camp de futbol de Can Boada. Els egarencs defensen el títol de la Lliga Catalana de Futbol Americà i el volen tornar a guanyar. Per fer-ho, la primera pedra de toc seran els Legends de Santa Coloma de Cervelló. Una hora abans del matx, a les 11.30, s’aprofitarà per presentar davant l’afició tots els equips del club.

La d’aquesta serà la XXXI edició de la Lliga, que és la més antiga d’aquest esport a Espanya. La competició d’enguany comptarà amb 12 equips i des del club apunten que serà una de les més competides de la història perquè que tots els equips tenen “un gran nivell”. Els 12 competidors jugaran una primera Fase Regular de tots contra tots a una volta i els 4 millors classificats jugaran semifinals i la respectiva final per decidir el campió.

Els Terrassa Reds mantenen la base de jugadors de l’any passat. Ángel Olmo i Eduardo Jiménez s’han retirat. I s’incorporen Albert Vila i Facundo Redondo des dels Bocs d’Argentona, on han guanyat vàries lligues.

Presentació dels equips del club

Els Terrassa Reds compleixen aquesta temporada 25 anys d’història. Actualment formen part del club més de 100 jugadors i jugadores i tots hi seran presents a la presentació que el club durà a terme diumenge a les 11:30. També estarà present el regidor de l’Ajuntament Marc Armengol.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.