Els Salesians de Terrassa celebren els Jocs Florals

Els Salesians de Terrassa celebren els Jocs Florals

Els alumnes dels Salesians de Terrassa van celebrar aquest passat dijous i divendres la seva 18a edició dels Jocs Florals en motiu de la Diada de Sant Jordi. Pares, mestres i estudiants van participar en una lluïda gala marcada per l’emoció i la sorpresa. Els alumnes de primària podien participar en tres categories: narració, dibuix i fotografia matemàtica. En total es van repartir 40 premis.

El professor Toni Mariano va ser l’encarregat de conduir la gala acompanyat de les cançons de Cristina López, la Júlia Moumen i la Marta Moreno. El jurat també hi va ser present format pel director de l’Escola, Josep Guimerà, la cap d’estudis, Pilar Calle, i la representant de l’AMPA, Mònica Rodríguez.

Per altra banda, els alumnes de secundària van celebrar la seva gala el dijous amb un espectacle musical de Bat audicions! Les dues categories d’enguany eren la prosa i la poesia. El jurat també va atorgar els premis del concurs ‘poèTIC’ i del ‘Fotografia matemàtica’. Els guanyadors van rebre una rosa, un llibre i una placa de reconeixement.

Imatge: Salesians Terrassa

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.