Els okupes de La Llagosta venen a Terrassa

Els ‘okupes’ de La Llagosta es refugien a Terrassa

Vanessa: ‘He marxat de La Llagosta pels meus fills’

En ser desallotjats de La Llagosta pels Mossos, la cap de la família apareix en directe des l’Avinguda Francesc Macià de Terrassa.

Les càmeres d’Espejo Público, el programa matinal d’Antena 3 que dirigeix i presenta Susana Griso, connecten de bon matí -en directe- amb la Rambla Francesc Macià de Terrassa. Ens preguntem: Què ha passat? S’ens ha escapat alguna cosa?

No. La reportera ha anat a veure a la Vanessa, la presumpte okupa de La Llagosta (Vallés Oriental) que, dissabte passat ,va començar a tirar tota mena d’objectes contra prop d’un miler de veïns que es manifestaven davant la el pis on vivien aquesta dona i la seva família. Farts de robatoris i de la conflictivitat d’aquesta família els veïns de La Llagosta van anar a agafar-se la justícia pel seu compte. La cosa va acabar en batalla campal.

La policia va haver d’intervenir i els Mossos d’Esquadra van carregar contra els manifestants. Es van fer tres detencions i van haver nombrosos ferits.

La família va ser desallotjada per la seva pròpia seguretat i traslladada a un altra vivenda mentre es procedia a tapiar el pis ocupat per evitar que tornessin i poguessin repetir-se els episodis violents.

La sorpresa és que la Vanessa ha vingut a Terrassa. “Me he ido del pueblo por mis hijos” –ha declarat davant les càmeres d’Antena 3.

Desitgem que, ni de bon tros, la conflictivitat d’aquesta família es traslladi als veïns del Districte 6 de la ciutat però, l’aparició de la dona en un programa nacional de gran audiència, ja ha suscitat cert temor en els veïns.

La Vanessa segueix mantenint que tenia contracte del lloguer a La Llagosta; Que tot plegat és culpa de que els veïns del barri la tenen agafada amb un dels seus fills, de 12 anys, a qui acusen d’haver fet robatoris a vivendes; Que els acusen d’un assassinat… quan realment ells son víctimes i no botxins.

El marit de la Vanessa és a presó i ha vingut a Terrassa on té més família. OMG!

 

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada