Terrassa Reds - Futbol americà

Els campions no decepcionen

Els actuals campions de Catalunya, Terrassa Reds, s’estableixen entre els quatre primers

Lluiten per revalidar el títol de lliga

Els Terrassa Reds segueixen amb pas ferm direcció els playoffs. Els actuals campions de Lliga van vèncer a Argentona als Bocs (0-21) i s’estableixen entre els quatre primers classificats.

Malgrat pugui semblar tot el contrari, atès al resultat final, els Bocs no són un equip fàcil i, de fet, portava la mateixa mitjana de victòries-derrotes que els egarencs. Tot i això, els Reds van imposar la seva condició de campions i van doblegar als locals.

Al primer quart, el corredor William de la Cueva aconseguia el primer touchdown que, sumat al punt extra aconseguit per Juan Ruiz, posava el 0-7 a l’electrònic. Un avantatge que mai més van perdre els Reds.

Pau Sabaté, ja al segon quart, va fer la de Juan Palomo: va pispar una pilota i la va portar fins a l’end zone ell mateix, 0-14. Abans de la mitja part, Cesc Garcia, el quarterback feia una gran passada a Jordi Rigau perquè aquest establís el ja definitiu 0-21.

A la represa, els Bocs, dolguts per la dura derrota, van atacar amb tot. Gràcies, però, que la defensa dels Reds ha tornat a ser la de la temporada passada, és a dir, la millor de la lliga. Tot un mur vermell impossible de superar per uns Bocs que es van quedar a zero.

Per davant, només tres jornades de fase regular. Ara per ara, els quatre primers classificats i que, per tant, lluitarien per la lliga, són els Barcelona Uroloki, l’Hospitalet Pioners, els Barberà Rookies i els Terrassa Reds.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.