Els Bou, campions d’Espanya

Laia Bou i Aleix Bou, campions d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries

 cosjove-club-natacio

 

El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Cerdanyola del Vallès. La competició va aplegar totes les categories, des d’aleví fins a sènior.

 

El club va sumar dos títols en les categories juvenil femení i infantil masculí, en què van imposar-se Laia Bou i Aleix Bou, respectivament. La germana gran de la nissaga va protagonitzar una actuació molt regular, la millor de la temporada, per sobre de les que havia ofert al Campionat de Catalunya i al Campionat de Barcelona, competicions que també va guanyar. Bou va mostrar-se especialment inspirada en l’execució de la primera i la tercera figura, el contrarocking interior i el canvi bucle endavant. Les altres dues figures que va interpretar van ser el canvi bracket exterior endavant i el canvi doble tres enrere. La patinadora egarenca va encapçalar la classificació amb un total de 279 punts, per davant de Paula Martí (CPA Palafrugell), segona amb 266, i d’Anna Ruiz (CPA Cerdanyola), tercera amb 256,40.

 

Al seu torn, el germà petit, Aleix, no va exhibir el seu millor nivell, però, tot i això, va fer-se amb el títol. Va executar el bracket exterior endavant, el contrarocking exterior endavant, el bucle exterior endavant i el canvi doble tres exterior endavant, totes quatre molt correctament. El patinador terrassenc va sumar 226,40 punts, per davant de Miquel Cases (Club CET 10), que va fer-se amb la plata amb 206.

 

El CN Terrassa va comptar amb dos representants més en la màxima cita del patinatge espanyol. Marina Peñafiel va signar una actuació molt convincent i va acabar quarta en júnior femení amb 252 punts, a vuit del podi. Per la seva banda, Maria Muriel va signar el seu millor campionat fins ara i va finalitzar sisena en cadet femení amb 214,20 punts.

 

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.