CN Terrassa - OSC Budapest - waterpolo

El Terrassa s’assegura la segona posició amb una gran victòria a Barcelona

El Club Natació Terrassa guanya per la mínima al Barcelona

Bernat Sanahuja va tornar a ser l’home clau egarenc

El Club Natació Terrassa es va endur una prestigiosa i important victòria de la seva visita al Club Natació Barcelona. Els homes de Dídac Cobacho es van imposar per la mínima (7-8) als locals i s’asseguren la segona plaça un cop finalitzi la fase regular.

Anant sempre per davant al marcador, el Terrassa va arribar a estar amb tres gols d’avantatge en dos moments diferents: al primer quart i al tercer.

Tot i això, el Barcelona, tercer classificat i necessitat de victòria per treure-li la segona posició al Terrassa, va lluitar amb dents i ungles i va arribar a empatar el matx a l’últim quart.

L’home més destacat del Terrassa va tornar a ser el jove Bernat Sanahuja, que amb quatre gols comparteix ser el màxim golejador del partit amb el nedador local, Adrià Delgado.

Amb la victòria, el Club Natació Terrassa manté la segona posició i arriba als 57 punts. Cinc per sota està el CN Barcelona que té assegurada la tercera plaça.

L’última jornada de la lliga regular enfrontarà al Club Natació Terrassa al CN Atlètic-Barceloneta. Final anticipada entre els dos màxims favorits al títol de lliga.

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (4), Mora (1), Alarcón, Ó. Aguilar, De la Fuente (1), Sánchez, Chico, Barroso (2), Gallego, Rodríguez, Pericas, Segura. Entrenador: Dídac Cobacho.

CN Barcelona: Lorrio, Davie (1), Van den Burg, Ferrer, Flores (1), Valera (1), Esteller, Montes, Delgado (4), Goma, Marsal, Van Ijperen, Aguirrre. Entrenador: Antonio Esteller Serrahima

Àrbitres: Ventura, Teixidó i Teule.

Parcials: 2-4, 2-1, 2-2 i 1-1.

Resultat acumulat: 2-4, 4-5, 6-7, 7-8.

Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 0-3, 1-3, 1-4, 2-4), (3-4, 3-5, 4-5), (4-6, 4-7, 5-7, 6-7), (7-7, 7-8).

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.