CV Voleibol

El somni de l’ascens és viu per al Volei Terrassa

El Terrassa s’imposa amb autoritat al Viladecans

Onze victòries en dotze partits

El Club Voleibol Terrassa es va imposar amb contundència a casa del cuer de la lliga, el Viladecans. L’equip dirigit per Victoria Cenalmor i Alex Portero va certificar la primera posició a la primera fase de la Segona Divisió Catalana.

Després d’un primer set guanyat per la mínima, 25-27, el segon tampoc va ser, precisament, un passeig 21-25. Els errors en defensa i en recepció, sumats, possiblement, al fet que els jugadors es veien molt superiors, va posar en més problemes dels necessaris als egarencs.

El tercer set no va oferir tants ensurts als egarencs. El receptor Antonio Sánchez va firmar una gran actuació en atac i els seus companys el van acompanyar amb una dosi extra de concentració que els va fer millorar sensiblement al joc de bloqueig i defensa. Finalment, l’últim set va significar la victòria definitiva per 25 a 18.

El Volei Terrassa Femení manté viu el somni de l’ascens

El somni de l’ascens és ben viu per al Club Voleibol Terrassa, classificat per a la segona fase. Per ascendir a Primera Catalana, els egarencs han de quedar entre els quatre primers a una lligueta de 8. Les jornades definitives no comencen fins d’aquí a 15 dies. La data del primer matx resta, encara, per confirmar.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.