El responsable de l’accident de trànsit dona positiu en alcohol

El responsable d’un accident de trànsit dóna positiu en les proves de detecció d’alcohol

La Policia Municipal va instruir diligències penals contra l’infractor

A les 19.15 h de dilluns, la Policia Municipal va rebre diverses trucades de particulars que informaven sobre un accident sense ferits al carrer del Camp de Roure, a l’alçada del carrer del Pedraforca. Dos agents motoritzats van acudir a la rotonda d’aquella via amb el carrer d’Amposta, on van entrevistar els conductor implicats. Sembla que l’accident va tenir lloc quan un dels conductors es va incorporar a la rotonda i va xocar contra el vehicle contrari, que circulava per l’interior de la mateixa. Els agents van comprovar que el conductor responsable dels fets mostrava símptomes d’haver consumit alcohol i va ser instat a bufar en un etilòmetre de precisió, donant taxes de 0,68 mg/l i 0,58 mg/l. Va ser informat que es trametrien les diligències penals corresponents per estar presumptament implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit. El vehicle va quedar immobilitzat. El conductor contrari va ser sotmès a les proves, amb resultat negatiu.

S’instrueixen diligències penals contra un conductor sense llicència

Cap a les 22.15 h de dilluns, uns agents van veure un vehicle que circulava per la carretera de Castellar, en direcció a la plaça de la Dona, sense els llums en funcionament. La patrulla el va aturar i va identificar al conductor, comprovant que aquest no havia obtingut mai cap llicència que l’habilités per conduir cap vehicle de motor. Els agents van immobilitzar el vehicle i van informar al conductor que se li instruirien diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Un conductor sancionat per donar positiu en les proves d’alcoholèmia

A les 2.30 h de la matinada de dimarts, una patrulla de la Policia Municipal va observar com un conductor circulava de forma erràtica peI carrer de Pau Marsal, a l’alçada de la carretera de Montcada. En aturar-lo, els agents van detectar que pudia a alcohol, per la qual cosa va ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica, donant unes taxes de 0,37 mg/l i 0,35 mg/l. L’infractor va ser denunciat administrativament, alhora que se li ha immobilitzat el vehicle.

Un motorista ebri ferit en un accident al perdre el control del seu vehicle

Cap a les 21.10 h d’ahir dimarts, el 112 va informar a la Policia Municipal de la caiguda d’un motorista al carrer del Pare Llaurador, a l’alçada del carrer de Marconi. Al lloc es va desplaçar una patrulla, que va ser informada pels testimonis que el conductor havia perdut el control de la motocicleta tot sol i va acabar caient a la calçada. El motorista va ser atès i posteriorment traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van fer les proves d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,71 mg/l, motiu pel que serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Incendi de matolls a Can Carbonell

A les 17.15 h de dimarts, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal que s’observava una cortina de fum provinent de la zona del Parc Audiovisual o de Can Candi. Al lloc es van desplaçar varies patrulles policials i dues dotacions del Parc de Bombers de Matadepera, que van actuar en l’extinció del foc. Van resultat afectats uns 80 m2 de matolls de la Masia de Can Carbonell. Sembla que el foc es va iniciar a les brases d’una barbacoa.

Un conductor ebri xoca amb un vehicle estacionat

A les 21.05 h de dimarts, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal d’un accident de trànsit al carrer de Marconi, a l’alçada del carrer del Doctor Salvà. Al lloc va acudir una patrulla, que va realitzar un informe tècnic d’accident. Segons els testimonis del propis implicats, la col·lisió va tenir lloc quan un dels vehicles que circulava pel carrer de Marconi va perdre el control i va col·lidir contra l’altre vehicle, que estava estacionat. El conductor responsable dels fets va donar un resultat positiu d’1,12 mg/l en les proves d’alcoholèmia que se li van realitzar, fet pel qual serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada