Micky Labarias, afrontarà la primera cursa del Rally Catalunya pilotant un Peugeot 208 R2

Labarias, decideix seure al seu costat, a la Copilot Lorena Romero, davant l’obligada absència del seu habitual, Cristian Muñoz.

El proper dissabte 24, la población de La Pineda (Tarragona) donarà el tret de sortida a l’inici del Campionat de Catalunya de Rally d’Asfalt, Rallysprint i Regularitat, aquesta vegada, de la mà de l’Escuderia Costa Daurada com a organitzadora (www.escuderiacostadaurada.com)

Tres són els trams publicats per la organització, on més de 70 inscrits entre totes les categories, realitzaràn alguns trams del passat Mundial del Rally Catalunya – WRC Rally RACC

El pilot de l’escuderia TRS, Micky Labarias comença la seva temporada amb canvis, alguns d’ells obligats com ha sigut l’absència del seu habitual copilot, Cristian Muñoz, amb el que han demostrat durant la passada temporada, estar a un nivel molt alt. Lorena Romero, serà qui l’acompanyarà aquesta vegada a la seva dreta, tasca que ja va realizar a finals de l’any passat.

Labarias: Pujar-se a un Peugeot 208 R2, fa ilusió, i crec que arriba en un moment just. Lorena sabem que estarà a l’alçada, però hem de ser conscients de que necessitem un temps d’adaptació.

Labarias, és l’últim en pujar-se a una de les unitats oficials Peugeot 208 R2, i ho farà de la mà de GC Motorsport, després de fer-ho, el matadeperenc Jan Solans i Sergi Francolí també de Terrassa, els cuals fa tan sols 15 dies, disputaven la BKr2 a nivel nacional, acabant primer, i cuart respectivament.

Author: Rally World CAT

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada