Patge Xiu-Xiu

El patge Xiu-Xiu ja és a Terrassa per recollir les cartes als Reis

L’alcalde de la Ciutat va rebre al Patge Xiu-Xiu a l’Estació del Nord

Farà arribar les cartes dels nens i nenes a Ses Majestats

Queda menys perquè la magia arribi a la ciutat. Ahir, dia de Sant Esteve el patge Xiu-Xiu va arribar en tren a l’Estació del Nord on va ser rebut per l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i pel regidor de Presidència, Javier García. L’alcalde va esperat el Xiu-Xiu a l’andana i el va acompanyar a la sortida de l’estació, on va iniciar el trajecte fins el Raval de Montserrat, on l’Àliga de Terrassa li va fer el ball de benvinguda.

A continuació, el patge va fer el tradicional pregó i va continuar recollint les cartes dels nens i nenes de Terrasa per fer arribar a Ses Majestats els Reis Mags.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.