CN Terrassa - waterpolo

El Natació Terrassa rep un convidat incòmode

El quart classificat visita la piscina del Natació Terrassa

Les de Xavi Pérez ja van caure al partit d’anada contra el Mediterrani

El Club Natació Terrassa rep (demà, 16:00) el rival més complicat que els queda d’aquí fins al final de la lliga. Es tracta del quart classificat, el Club Esportiu Mediterrani.

Només queden 18 punts en joc a la lliga regular, els mateixos que separen les santsenques de les egarenques. Per tant, és virtualment impossible que el Terrassa ocupi la quarta posició un cop acabades les tres jornades de lliga que queden.

Sí que aspiren les nedadores de Xavi Pérez a ocupar la cinquena posició que ara per ara té el Rubí. Precisament, l’última jornada de lliga el Terrassa va golejar l’equip rubinenc per un contundent 6-10.

El CN Terrassa va golejar al CN Rubí

“Ens ha anat molt bé anímicament [guanyar al Rubí]. Som conscients que demà haurem de mostrar el nostre millor nivell, atès que, a hores d’ara, el Mediterrani és superior”.

Xavi Pérez, entrenador del CN Terrassa

A qui no van poder guanyar les vallesanes va ser al seu rival d’aquesta jornada, un Mediterrani que podria assegurar-se la quarta plaça en cas de guanyar a Terrassa.

El duel de la primera volta va acabar amb marcador favorable per les locals.

També es van enfrontar a la Copa de la Reina, on va passar el Mediterrani, però per una petita diferència. “Si aconseguim tenir la intensitat defensiva del partit de copa, podrem plantar cara”.

El Terrassa encara pot superar al Sant Feliu i al Rubí a la classificació.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.