5è Aniversari del Mercat de les Puces

El Mercat de les Puces fa 5 anys amb Drac, Diables, solidaritat i concurs d’Instagram

El Mercat de les Puces fa 5 anys

L’esperit emprenedor i de superació de Ca N’Aurell Comerç i Serveis no para i tornen a celebrar una nova edició del Mercat de les Puces, aquest dissabte 23 de febrer, de 10:00 a 14:00 al Parc de Sant Jordi celebrant els 5 anys de Mercats.

Com en cada edició, hi podràs trobar entre les parades repartides pel Parc de Sant Jordi al voltant de la Masia Freixa, comerços, articles de segona mà, artesania i tallers per a tots els públics. Aquesta edició cinquè aniversari te un munt de convidats i activitats per tots els públics, dels més grans als més menut. Algunes de les parades aprofitaran per fer ofertes especials edició Carnestoltes. El Drac Baluk Astharot i els Diables de Ca n’Aurell també participaran al igual què han ajudat durant els darrers 5 anys.

Tallers de manualitats pels més petits organitzats per Nursery School Gresol Kids i activitats que passaran al voltant de la Masia Freixa, tallers de xapes i a les 12 h Vermut musical & rap en directe.

La participació de la Fundació Síndrome de Dravet, és una epilèpsia mioclonica severa d’origen genètic, apareix en el primer any de vida, i no hi ha tractaments efectius,  que participarà en aquesta edició aniversari per recaptar fons.

I com ja és habitual, han obert un Concurs d’Instagram amb el #5anysdeMP i on es guanyarà un lot de productes dels comerços associats.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.