Club Voleibol Terrassa Juvenil Femení

El juvenil femení del Voleibol Terrassa s’assegura la primera posició!

El juvenil femení del Club Voleibol Terrassa gana al Valls d’Andorra

“Fa un any no es coneixen, passi el que passi són guanyadores”

Queden dues jornades de Lliga Preferent, però el juvenil femení del Club Voleibol Terrassa ja té assegurada la primera posició. Les jugadores egarenques han guanyat 1-3 al CV Valls d’Andorra i disputaran la fase final del Campionat de Catalunya.

Impol·luta ha estat la lliga del Terrassa: cap derrota. El desplaçament a Andorra es presentava com una cita realment complicada, i així ho va ser, però les de Dobón i Guil ho van gestionar molt bé.
La igualtat va imperar de principi a fi. El primer set, per exemple, no es va decidir fins als punts finals, quan les rogenques van endur-se’l per 22-25.
L’Andorra va reaccionar, i malgrat un altre set molt igualat, se’l van acabar emportant, de nou, als punts finals amb un ajustat 28-26. Empat al marcador general, 1-1.
El tercer set semblava molt favorable a les locals, les egarenques van començar desconcentrades i van arribar a anar 6 punts per darrere. Els temps morts van ajudar la reacció visitant i es van acabar imposant 22-25.
L’últim quart va ser únicament visitant. Van sortir a mossegar des del primer punt i no van deixar reaccionar les locals. El marcador final va ser contundent per primera vegada a tot el matx: 15-25.
Tres punts d’or per un Terrassa que ja se sap líder, passi el que passi a les dues últimes jornades. Cal posar en context la feinada d’aquest equip que, com diuen fonts del club, “fa un any aquestes jugadores ni es coneixien, passi el que passi, ja són guanyadores”.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.