Club Voleibol Terrassa

El juvenil femení del Club Voleibol Terrassa acaba com a líder invicte!

El Club Voleibol Terrassa acaba la primera fase com a líder invicte

Emocionant partit davant l’Institut Anna Gironella Mundet

El Club Voleibol Terrassa s’ha imposat a la pista de l’Institut Anna Gironella Mundet per 2-3. Amb aquesta victòria, les egarenques acaben la segona fase com a líders invictes.

El matx va ser emocionant fins al darrer punt, perquè, de fet, es va haver de jugar el tie break per resoldre qui s’emportava la victòria.

El primer set se’l van apuntar les jugadores de Terrassa per un ajustat 23 a 25. Les dificultats en recepció i defensa es van suplir amb bones eleccions a l’atac.

En canvi el segon  va anar del costat de les locals, que amb un contundent i efectiu servei van fer molt de mal a la recepció de les egarenques, 25 a 16.

Un calc del primer va ser el tercer, tant en joc com en tanteig 23 a 25. Semblava que tot estava de cara per a les jugadores de Dobón i Guil que van poder tancar la trobada en el quart, però de nou la mala recepció i els errors defensius van permetre remuntar el set a l’equip barceloní amb un ajustat 28 a 26.

Al tie break és on es va poder veure el millor joc per part del Club Voleibol Terrassa. Bones decisions en atac i una excel·lent gestió del set van fer decantar el partit del costat de les rogenques per 7 a 15.

El pròxim cap de setmana toca descans. L’equip començarà a preparar el playoff del campionat de Catalunya de la categoria que es disputa el 25 i 26 de maig.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.