El Concurs de Cassoles d’Arròs de la Festa Major 2018 dona el premi a…

El concurs de Cassoles d’Arròs de la Festa Major 2018 atorga el 1er Premi a Gemma Planes

El Gremi d’hostaleria de Terrassa i comarca va organitzar un gran Concurs de Cassoles d’Arròs, a la Plaça Salvador Espriu com va sent habitual cada dissabte al migdia de Festa Major de Terrassa.

Una desena de participants amb els mateixos ingredients varen concursar durant uns 60 minuts per aconseguir la millor cassola d’arròs. Un jurat format per membres de la Corporació Municipal, membres del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, i comerciants, varen tastar totes les cassoles vàries vegades. Aquest any el nivell ha estat força alt.

Després de molt tastar i tastar, el jurat va puntuar l’aroma, la presentació i la correcta cocció d’un arròs original, Arròs Brazal habitual en aquest concurs de Festa Major de Terrassa i portat directament del seu lloc de cultiu a 1000 metres sobre el nivell del mar, el Pirineu.

Tots els participants, cuineres i cuiners varen haver de fer servir els mateixos ingredients i les seves millors tècniques culinàries, per acabar la cassola d’arròs en el temps establert per l’organització.

Aquest esdeveniment gastronòmic l’organitza des de fa anys el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca amb la col·laboració de Makro supermercats, Comercial Serra Roca, Abadal, Casa Evaristo, Arròs Brazal del Pirineu, Aneto caldo natural i la bodega de vins blancs Synera.

Llavors, qui va ser la guanyadora o guanyador?

Doncs va costar molt, però al final tastant i tastant, i provant i provant ho varen arribar a decidir i consensuar.  La guanyadora de la millor Cassola d’Arròs de la Festa Major de Terrassa 2018, va ser per a Gemma Planas, cuinera habitual del concurs, que en aquesta edició va aconseguir el primer premi, la segona millor cassola va ser cuinada per Glòria Vilar i el tercer lloc per Antoni Ros. Els premis varen ser entregats per  l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega López, el regidor de Cultura, Amadeu Aguado, la vicepresidenta del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca Maite Garcia, i responsables comercials de Comercial Serra Roca, Abadal i Casa Evaristo.

Gemma Planas guanya el Concurs de Cassoles d’Arròs de la Festa Major 2018

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.