Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa obté 15 medalles als campionats d’Espanya

Miguel Durán ha estat el gran protagonista amb 3 medalles d’or

Ferran Siré ha obtingut quatre medalles a la categoria júnior

El Club Natació Terrassa ha completat una gran participació al XX Campionat d’Espanya Open Absolut i al XXXVI Campionat d’Espanya Júnior en piscina de 50 metres. Els nedadors egarencs es van penjar un total de quinze medalles, sis d’elles d’or.

El gran protagonista ha estat Miguel Durán. El nedador egarenc ha fet un campionat excepcional on s’ha penjat fins a tres medalles d’or, la meitat de les que ha obtingut el club. S’ha imposat a les categories de 200, 400 i 800 metres lliures.

Miguel Durán amb una de les tres medalles d’or que va guanyar a Sabadell.

No es queda lluny del palmarès del seu company Cristina García Kirichenko. Amb un or i dues plates, va ser la segona nedadora del club amb més podis. Or a la categoria absoluta jove; i plata als 100 i 200 metres esquena.

Una medalla d’or i dues de plates per a Kirichenko.

Melani Costa va penjar-se dues medalles de plata als 200 i 400 metres lliures; mentre que Guillem Lázaro i Izan Cubillas van obtenir el bronze. Lázaro als 100 i 200 metres papallona i Cubillas als 200 metres estils.

Les quatre medalles de Ferran Siré

Ferran Siré s’ha penjat quatre medalles al Campionat d’Espanya júnior.

A la categoria júnior qui va signar un campionat pel record va ser Ferran Siré. El nedador del Club Natació Terrassa va obtenir un total de quatre medalles al campionat. Dues medalles d’or als 200 i 400 metres lliures i dos bronzes als 200 metres papallona i 400 metres estils.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.