El Circ Raluy torna a la Modernista amb The Màgic Fórmula

El Circ Raluy Legacy torna a la Fira Modernista de Terrassa presentant el seu nou espectacle, The Màgic Fórmula

  • #THEMAGICFORMULA és el nom de la nova producció que el circ presentarà el proper 2 de maig a Terrassa
  • El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial
  • Els artistes de la família com el Gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de grans i premiades figures internacional
  • Coincidint amb la presentació del nou espectacle, El Circ Raluy Legacy estrena la seva nova carpa, tot un homenatge als anys daurats del circ.

El proper 2 de maig torna a Terrassa el Circ Raluy Legacy per presentar el seu nou espectacle: #THEMAGICFORMULA.  Un impressionantShow completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

#THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d’excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy(monocicles) Jurek Swider que forma el tan reconegut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres.  Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l’espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

El Circ Raluy Legacy, estrena la seva nova carpa. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. Una sèrie d’il·lustracions d’època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l’òpera i el teatre.

Durant l’última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

Compra la teva entrada en línia

*Tots els subscriptors simplement per ser-ho, entreu al sorteig de 18 ENTRADES INDIVIDUALS I GRATUÏTES per anar al nou espectacle del CIRC RALUY a la Plaça Nova de Terrassa, dins la FIRA MODERNISTA 2019. Si ja rebs el butlletí cada dia amb les notícies destacades, no cal que facis res. Si encara no t’has subscrit pots afegir-te gratuïtamenal Club de Lectors de Terrassa i participar en aquest i altres sortejos. Molta sort.
  Share:

Author: Manel Okey

Locutor de radio, comunicador, presentador, director de márqueting, relaciones públicas, creativo, community manager.
manelokey.com

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.