Club Egara l’opció dels campions

El Club es troba en constant renovació i disposa de la millor i més variada oferta esportiva de Terrassa

El Club Egara compta amb la millor i més variada oferta esportiva de Terrassa. Disposem de més de 60.000 m2 en instal·lacions, que ofereixen activitats tant per grans com per petits: hockey, tennis, pàdel, natació, triatló, patinatge, judo, dansa, running…

Aquest passat 2018 el Club va ampliar les seves instal·lacions amb 3 pistes més de pàdel, un nou camp de hockey i una pista poliesportiva descoberta.

També hem creat la secció de Running, la qual està tenint molt bona acollida per part dels nostres socis.

El Club, cada any es troba en constant renovació. Hem incorporat més activitats dirigides al nostre horari habitual, amb classes express de 15 minuts realitzades a la sala de fitness del club, així qui disposi de poc temps per venir pugui gaudir d’una activitat dirigida pels nostres tècnics experts.

A banda d’això el Club oferirà aquest any la primera Mitja Trail Terrassa, per tots els amants del trail running. La Mitja es farà el dia 28 d’abril i poden apuntar-se tant socis com no socis.

Tenim unes instal·lacions imnmillorables, amb maquinària technogym d’última generació. La sala de cycling es va renovar completament l’any anterior.

Cal remarcar també la nostra ludoteca, que permet a les famílies amb nens molt petits gaudir de l’esport.

L’entorn del Club Egara es magnífic! Estem situats als peus de la montanya de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i això ens permet gaudir d’activitats esportives enmig de la natura.

El Club Egara es un club social i esportiu. Oferim moltes activitats dirigides a aquesta gran família, que són els nostres socis: calçotades, sopars, activitats solidàries, etc.

El Club compta amb professionals que estan qualificats en les activitats a les quals es dediquen. Des del primer moment que el soci entra al club pot disposar d’una atenció altament personalitzada.

Podem remarcar dues disciplines esportives que actualment estan de moda al nostre club: una és la secció de running que cada vegada té més seguidors.

L’altra disciplina esportiva són els equips de papis i mamis de hockey que s’han format al club. Cal remarcar que les mamis van ser les guanyadores del Campionat d’Espanya aquest any passat i els papis 2ns en la seva categoria.

Ho posem molt fàcil per qualsevol persona o família que vulgui formar part del nostre club. Aquest inici d’any no hi ha cap pagament de matrícula, així que ja no hi ha excusa per no fer esport.

És la època perfecta per començar a fer esport i el Club Egara és la millor opció!

Author: Manel Okey

Locutor de radio, comunicador, presentador, director de márqueting, relaciones públicas, creativo, community manager.
manelokey.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.