Edicte i recta final de la revisió cadastral

La revisió cadastral a Terrassa entra en la seva recta final amb la publicació de l’edicte amb les persones que no han rebut notificació

L’edicte es pot consultar fins el 28 de desembre

L’Ajuntament de Terrassa tindrà en exposició pública fins el proper 28 de desembre l’edicte amb la relació de les persones propietàries d’immobles ubicats al municipi que no han rebut la notificació de la revisió cadastral. L’endemà, 29 de desembre, tancarà l’Oficina d’Informació i Atenció Cadastral que el Consistori va obrir al setembre, finalitzant així el procés de revisió cadastral a la ciutat.

L’edicte es pot consultar a l’Oficina d’Informació i Atenció Cadastral (carrer del Pantà, 20) de dilluns a dijous, de 8.30 a 14.30 h i de 16 a 20 h, i divendres de 8.30 a 14.30 h. Per a ser atès en aquesta oficina cal demanar cita al 010.

Les persones que no han rebut la notificació podran obtenir-ne còpia a l’oficina. Un cop aquesta tanqui, qualsevol consulta relacionada amb el cadastre s’atendrà directament a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

D’ençà que es va iniciar al setembre la campanya de notificacions, s’ha pogut notificar el resultat de la revisió cadastral al 77% de les persones propietàries d’immobles a la ciutat. El 23% restant correspon principalment a titulars no presents al domicili en el moment de la notificació, a identitats desconegudes o a adreces incorrectes. L’Oficina d’Informació i Atenció Cadastral ha atès des de la seva obertura 5.325 consultes.

Els valors cadastrals serveixen de base per calcular l’IBI i altres tributs. Per tal de reduir l’impacte de la revisió cadastral en els casos d’augment de l’IBI, aquest augment s’aplicarà progressivament. De cara al 2018, l’Ajuntament ha congelat el tipus impositiu general i ha aprovat que l’increment del rebut no superi el 5% respecte 2017.

Tota la informació sobre la revisió cadastral està disponible aquí.

 

  Share:

Author: Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada