Dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral faran La Mola

Dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis faran el cim de La Mola

El diumenge, dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral de la fundació terrassenca pujaran a La Mola amb el suport de més de 60 persones voluntàries. L’any passat, per una forta onada de calor, es va haver de suspendre aquesta activitat. Enguany, la fundació i els participants d’aquest repte l’encaren amb molta més energia i entusiasme. Només amb deu dies, la fundació ha aconseguit les persones voluntàries necessàries per tirar endavant aquest repte.

Al voltant d’unes 50 persones faran torns per empènyer les cadires adaptades Joëlette, on aniran la Sònia i en J.J, i així, ajudar-los a complir un dels seus somnis: fer el cim de la Mola. Les altres 20 persones voluntàries, faran de suport portant l’esmorzar i realitzant altres tasques d’ajuda.

Aquesta activitat és possible en primer lloc, gràcies a la implicació de la ciutadania de Terrassa que fa de motor de les cadires adaptades. En segon lloc, és factible per l’existència d’aquestes cadires adaptades que permeten a les persones amb mobilitat reduïda poder fer excursions i activitats a la natura per rutes no adaptades. Aquestes cadires han estat cedides pel Centre Cultural Casa Nova de l’Obac. Aquesta fita permet divulgar l’esport inclusiu i la solidaritat, alhora que fa visible i promou el nostre entorn natural.

Dia: 20 de maig de 2018

Lloc: La Mola

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada