Duel de tendències a Reus

El TerrassaFC 1906 vol la cinquena victòria al camp del cuer

Després de sis jornades, el TerrassaFC 1906 segueix a la part alta de la classificació. La seva situació contrasta amb la del seu rival de demà, el Reddis. L’equip de Reus, que no és ni molt menys nou a la categoria, ha tingut un inici de temporada més que dolent: cap punt i tretze gols en contra, que el situen a la cua de la classificació del Grup 2.

De fet, els reusencs ja han canviat de tècnic i Mikel Aguza, expreparador físic d’equips de primera línia com Nàstic o Llagostera, ha estat l’escollit per la directiva del club. L’objectiu és clar: estabilitzar a la categoria a un equip amb prou història, que en els últims anys porta massa ascensos i descensos seguits.

Tot i aquesta situació, els membres de l’equip egarenc mantenen la calma abans de la visita a Reus: “Si pensem que guanyarem al camp del Reddis perquè els hi traiem 13 punts d’avantatge, dissabte a la tarda tindrem els mateixos punts que ara perquè haurem perdut. Hem de continuar treballant amb la mateixa humilitat”, comenta el tècnic José Luis Duque a la pàgina del club. La seva filosofia també la comparteixen els seus jugadors: “No hem de mirar la classificació. Hem d’anar al camp del Reddis pensant que ells són els líders. Hem d’anar amb molta humilitat”, explica Cadmo Buenache.

Si el TerrassaFC 1906 aconsegueix els tres punts, tornaria a dormir líder, a l’espera del decisiu duel entre Castelldefels i Balaguer.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.