Voleibol Terrassa juvenil femení

Doble ració de partits per al juvenil femení del Voleibol Terrassa

El juvenil femení del Terrassa juga dos partits en dos dies

Les dues cares de l’esport el mateix cap de setmana: dissabte alegria, diumenge tristor

Acostuma a ser que durant un cap de setmana t’ho passes millor dissabte que diumenge. També passa al voleibol, però per altres motius, com és el cas del juvenil femení del CV Terrassa. Les egarenques van haver de jugar dos partits el mateix cap de setmana perquè havien de recuperar un que tenien ajornat. Dissabte van guanyar a domicili al Tordera, cuer de la lliga, per un contundent 0-3. Les de Dobón i Guil va fer una exuberant actuació defensiva que va provocar uns marcadors molt voluminosos durant tots els jocs del partit (16-25/9-25/10-25)

Diumenge, però, la història va ser ben distinta. Jugaven davant l’Esplugues, líder invencible de la lliga, tan invencible com que encara no han perdut ni un sol set en tota la lliga. El Terrassa va plantar cara i va posar contra les cordes en diverses fases del partit a les locals, però no va ser suficient per guanyar. Finalment, 3-0 (25-21/27-25/25-12)

CV Terrassa Teknopoint – CV Cardedeu, dissabte a les 18:30

Si a sobre que has de jugar contra el millor equip de la lliga, ho fas després de tenir partit el dia d’abans, la cosa es complica encara més. El partit ha deixat bon sabor de boca, això sí, perquè també el Terrassa ha assegurat la segona plaça de la classificació. Mantenen les esperances per participar en la fase final a 6 que coronarà a les campiones de categoria.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.