Diligències penals contra un conductor sota la influència de l’alcohol

Diligències penals contra un conductor per conduir sota la influència de l’alcohol que a més, ha estat sancionat per conduir en direcció contrària

Diligències penals per un conductor que circulava en direcció contrària i sota la influència de l’alcohol. Poc abans de les 2 h d’aquesta matinada, un patrulla ha observat com un conductor circulava en sentit contrari a la marxa al carrer de Manresa, a l’alçada del de Girona. Els agents han aturat el vehicle i han identificat el conductor, comprovant que presentava símptomes d’estar ebri.

El conductor ha estat sotmès a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, donant positiu amb una taxa de 0,69 mg/l, i ha estat traslladat a la seu policial, on ha donat novament taxes de 0,72 mg/l i 0,73 mg/l, respectivament. Els agents l’han informat de la instrucció de diligències penals per conduir un vehicle a motor influenciat per substàncies etíliques. El vehicle ha quedat immobilitzat en el dipòsit municipal.

Tres positius més per alcohol

A la 1 h d’aquesta matinada, una patrulla ha aturat en un control de vehicles rutinari un conductor que circulava per la carretera de Rubí, al polígon industrial de Can Parellada. Els agents han observat com el conductor desprenia una forta olor a alcohol, per la qual cosa ha estat sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en l’etilòmetre estimatiu, amb un resultat de 0,35 mg/l. L’infractor ha estat traslladat a la prefectura policial i sotmès a les proves en l’etilòmetre de precisió, ha donat taxes de 0,31 mg/l.

Mitja hora més tard, sobre la 1.30 h, els agents han enxampat un conductor que circulava a una velocitat excessiva pel sentit nord de la carretera de Matadepera, a l’alçada de la plaça de l’Aigua. La patrulla l’ha seguit per diverses vies de la ciutat fins aturar el vehicle al carrer de Vilafranca, a l’alçada de l’avinguda de Béjar. Com que el conductor evidenciava estar begut, els agents l’han instat a sotmetre’s a les proves d’impregnació d’alcohol en l’etilòmetre estimatiu, donant un resultat de 0,48 mg/l. Traslladat a les dependències policials, ha tornat a donar positiu, ara en les proves en l’etilòmetre de precisió, amb taxes de 0,47 mg/l i 0,45 mg/l, respectivament. L’infractor ha estat sancionat administrativament.

Sobre les 4.45 h també d’aquesta matinada, una altra patrulla ha observat com el conductor d’un turisme ha passat en fase vermella un semàfor ubicat a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Baldrich. El conductor ha donat una taxa d’alcohol de 0,45 mg/l en l’etilòmetre estimatiu, per la qual cosa ha estat traslladat a les dependències policials, on ha bufat en l’etilòmetre de precisió amb resultats de 0,52 mg/l i 0,51 mg/l, respectivament. Els agents han instruït diligències contra ell en estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada