Drogues, alcohol, accidents i incendis

Diligències contra un conductor per delictes contra la salut pública i contra la seguretat del trànsit

L’acompanyant ha estat denunciat per tinença de substàncies estupefaents

Passada l’1 h d’aquesta matinada, un vehicle de la Policia Municipal de Terrassa que circulava per l’avinguda de les Nacions ha notat una forta pudor de marihuana provinent del vehicle que tenia davant seu i els agents han vist que l’acompanyant del conductor estava fumant una cigarreta tipus “porro”. Aprofitant que el vehicle s’ha aturar davant d’un semàfor en vermell, els agents han identificat el conductor i el seu acompanyant, i han notat que tots dos presentaven símptomes d’estar sota la influència d’alguna droga. Tot seguit, els agents han escorcollat el conductor i li han trobat a les butxaques 26 pastilles de diferents colors i tres embolcalls amb diverses porcions de cocaïna i altres substàncies tòxiques. També se li han localitzat un totalde 120 euros en bitllets de 10 euros. En l’escorcoll de l’acompanyant, li han localitzat 0,3 g de marihuana, per la qual cosa se l’ha estat sancionat administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

El conductor ha estat traslladat a les dependències policials per ser sotmès al test de drogoaddicció, en el que ha donat positiu en substàncies derivades del cànnabis. Els agents han comprovat que aquesta persona té una suspensió del permís de conduir per un jutjat penal de Barcelona. Per aquests motius, s’han instruït diligències penals contra l’infractor, una per incórrer en un delicte contra la salut pública i una altra contra la seguretat del trànsit. Tant les substàncies tòxiques com els diners han estat requisats i el vehicle immobilitzat a la via pública mitjançant un parany municipal.

Diligències penals contra tres conductors sota la influència de l’alcohol

Sobre les 22.30 h de divendres, diversos agents de la Policia Municipal van veure com el vehicle que els precedia, que estava aturat davant del semàfor en vermell a l’avinguda del Vallès, cantonada amb el carrer de Cantàbria, circulava marxa enrere, obligant el vehicle policial a maniobrar per evitar una col·lisió. Els agents van identificar el conductor i van detectar mostres d’estar afectat per la ingesta d’alcohol, per la qual cosa el van traslladar a la seu policial. Sotmès a les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre de precisió, el conductor va donar resultats de 0,94mg/l i 0,92mg/l, fet pel qual va ser informat que se li instruirien diligències penals per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit.

A les 22.45 h de dissabte, el 112 va informar la Policia Municipal que una persona havia estat atropellada al carrer de la Mare de Déu del Carme, a l’alçada del carrer de Sant Damià, on hi havia la persona atropellada i el conductor del vehicle causant dels fets. Una unitat va acudir al lloc, on la víctima va explicar que estava a l’interior de seu vehicle estacionat quan va comprovar que el vehicle que el precedia estava xocant contra els vehicles que tenia al seu voltant, motiu pel qual va baixar del cotxe per intentar retenir el conductor infractor, però aquest el va impactar a una cama i després va marxar. La víctima també va informar que, poc després, el conductor va tornar al lloc per interessar-se pel seu estat físic. Els agents van observar que l’infractor podia estar sota la influència de l’alcohol i el van traslladar a la Prefectura policial per fer-li les proves d’alcoholèmia, en les que va donar taxes de 0,85mg/l i 0,83mg/l. Es van trametre diligències penals contra aquesta persona per un delicte contra la seguretat del trànsit i el vehicle va quedar immobilitzat a la via pública.

A les 20.30 h d’ahir diumenge, una unitat policial va observar un home que havia caigut del seu ciclomotor al carrer d’Arquímedes, a l’alçada del carrer del Doctor

Ullés, i intentava arrossegar el vehicle per treure’l del mig de la calçada. Els agents van comprovar que el motorista no tenia cap lesió, però desprenia una forta pudor d’alcohol, per la qual cosa va ser traslladat a les dependències de la Policia Municipal i sotmès a les proves d’alcoholèmia, en les que va donar taxes de 0,96mg/l i 0,95mg/l. Els agents el van informar que s’intruirien diligències penals perquè estava implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit. El vehicle va ser immobilitzat al Dipòsit Municipal.

Intervenció en diversos accidents de circulació

Passades les 9.30 h de dissabte, el Cos de Bombers de Terrassa va informar la Policia Municipal d’un accident de circulació a la sortida de l’autopista C-58, en direcció a l’avinguda del Vallès. Una patrulla va acudir al lloc i va comprovar que es tractava d’una sortida de la calçada d’un conductor que circulava a una velocitat inadequada per a les circumstàncies de la via, ja que el paviment estava mullat per la pluja, i va col·lidir contra una tanca de protecció. Una ambulància va traslladar el conductor a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Malgrat la presència d’un efectiu dels Bombers, no va ser necessària la seva intervenció.

 

Cap a les 19 h d de dissabte, una conductora que sortia de la C-58, en direcció al carrer de l’Anoia, va desplaçar el seu vehicle cap a la dreta i va xocar amb una torreta d’alta tensió. Tot indica que els fets van ser conseqü.ncia d’una manca d’atenció de la conductora, circumstància agreujada per l’estat mullar del paviment.

La conductora i els dos ocupants del vehicle van ser traslladats per una ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Passades les 13 h de divendres, dos turismes van col·lidir a la carretera de Rubí, amb el carrer de Santa Agnès, quan la conductora que circulava per aquesta última via no va respectar el senyal d’stop que l’afectava i va xocar contra el vehicle contrari, que circulava per la carretera de Rubí, en direcció a Terrassa. A causa dels fets, el primer vehicle es va desplaçar a la dreta i, de retruc, va fregar el senyal detrànsit, que va quedar malmès. També va topar contra un pal elèctric de fusta, que no va patir desperfectes. Un acompanyant d’un dels vehicles va ser traslladat per un particular a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Finalment, a les 20.20 h d’ahir, al carrer d’Ample, amb el carrer de la Independència, un conductor que circulava pel sentit nord d’aquesta última via no va respectar el senyal de cediu el pas que l’afectava i va xocar amb un altre, que circulava correctament pel carrer d’Ample. A causa de la topada el vehicle es va desplaçar cap a la dreta i va impactar contra una paperera, que no va resultar danyada. Una ambulància va atendre una de les conductores, però no va ser necessari el seu trasllat i es va dirigir-se pel seus propis mitjans a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Suport a dues actuacions dels Bombers de Terrassa

A les 14h de dissabte, el 112 va demanar la presència d’una unitat de la Policia Municipal de Terrassa al carrer d’Ègara, a l’alçada del carrer de Sal·lari, on tres dotacions de Bombers estaven actuant en un petit incendi originat a la cuina d’un domicili. Els efectius de Bombers van ventilar l’immoble. Malgrat la presència d‘una ambulància, no va ser necessària la seva intervenció, ja que ningú no es va veure afectat pel fum. Els Bombers van actuar durant mitja hora per resoldre el problema i els agents els van donar suport tallant el carrer.

A les 14.30 h de diumenge, un curtcircuit en un rentavaixelles d’un domicili del carrer de Sant Francesc, a l’alçada del carrer de Sant Genís, va provocar la intervenció d’una patrulla de la Policia Municipal, que va sufocar amb l’extintor del vehicle policial un petit incendi originat en un electrodomèstic. Al lloc també va acudir un efectiu de Bombers, però no va haver d’intervenir, així com una dotació dels Mossos d’Esquadra i una ambulància, que tampoc van haver d’atendre cap ferit.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada