Alfredo Vega alcalde de Terrassa

La Diada a Terrassa Ban de l’Alcalde

La Diada Nacional de Catalunya 2018 a Terrassa

Ban de l’Alcalde de Terrassa Alfredo Vega López

‘La llibertat, la democràcia, el respecte i la convivència són fonamentals per afrontar una etapa tan complexa com la que estem vivint’

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya del 2018 ens convida a expressar, des de la unitat i des de la diversitat, la riquesa de la nostra identitat i la nostra voluntatde construir entre totes i tots, democràticament i solidàriament, un país millor. Els valors de la llibertat, la democràcia, el respecte i la convivència són claus per afrontar una etapa tan complexa com la que estem vivint, al mateix temps que celebrem la història, la cultura i les arrels plurals que compartim.

Terrassa va ser protagonista, el 10 de setembre de l’any 1976, de la primera manifestació legal a tot l’Estat després del franquisme. Enguany retem homenatge a aquella mostra de compromís cívic i polític amb el país i les llibertats de tothom, remarcant l’esperit de lluita, d’esperança i d’unitat que milers de terrassenques i terrassencs van expressar en aquell moment històric. Terrassa que ha esdevingut en el segle XXI la tercera ciutat de Catalunya, és un exemple dels valors que ens han fet progressar com a ciutat i com a país en les darreres dècades, oberts solidàriament al món i compromesos amb l’ideal d’una Europa de progrés, benestar i pau.

Us convido, doncs, a celebrar la Diada Nacional de Catalunya des de la perspectiva de la nostra història, des de la unitat i la diversitat, i a construir l’horitzó de futur en el quan totes i tots nosaltres ens sentim inclosos. Fent realitat el somni d’una Catalunya triomfant, en benestar, en progrés, en solidaritat i en llibertat.

Visca Terrassa! Visca Catalunya!

 

L’Alcalde de Terrassa, Alfredo Vega López

 

 

 

La Diada a Terrassa Ban de l'alcalde
La Diada a Terrassa Ban de l’alcalde

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada