Alcoholimetre

Detencions i persecucions a conductors passats de copes

La Policia Local va haver de perseguir un conductor ebri que s’havia passat en vermell un semàfor de la Carretera de Castellar

Una cosa és passar-te un semàfor en taronja quan vas justet i un altra molt diferent és passar-lo en vermell, especialment si qui està aturat al carril de la dreta és un cotxe patrulla de la policia local.

Doncs ahir, a 10 minuts de l’hora de les bruixes és el que va passar a la carretera de Castellar. Els agents van observar atònits com un vehicle els passava –semáforo en rojo- a la cruïlla amb el carrer de Granada. Apa! “Persecución” al canto. A veure, no com les del Estats Units però la patrulla, mentre perseguia l’infractor, va facilitar la matrícula i la ubicació del vehicle a la Sala de Comandament i si va sumar un altre patrulla… “ni, no, ni, no”… Al final, com passa sempre, els agents van aturar el vehicle i van observar que el conductor anava torrat.

Mira que ho hem dit cops. “Si bebes no conduzcas”. L’etilòmetre portàtil indicava 0,60mg/l a l’aire expirat. I, no us ho perdeu, mentre el conductor era sotmès a les proves d’alcoholèmia, dues persones es van presentar als agents per explicar-los que el conductor infractor feia uns moments que havia estat a punt d’atropellar-los.

Com és lògic un dels patrulles va prendre declaració als vianants i l’altre va traslladar al conductor a la Prefectura de la Policia Municipal, on se li van fer les proves de detecció en un etilòmetre evidencial, amb resultats positius de 0,53 mg/l i 0,52 mg/l. El conductor va ser detingut per un delicte contra la seguretat vial i el vehicle immobilitzat per la grua municipal.

Però el “juernes” a Terrassa va ser intens perquè a la una i deu de la matinada, els Municipals van veure que un altra vehicle que circulava a una velocitat anormalment lenta pel carrer de Mallorca, a l’alçada del carrer de Calderón de la Barca.

“Raro, raro” van dir-se els agents que el van aturar i en apropar-se van veure que del habitacle del cotxe sortia una forta olor a marihuana.

En la inspecció del vehicle els agents van trobar una capsa de tabac amb una substància, suposadament marihuana, amb un pes de 8,3 g.

També van sotmetre al conductora la prova d’alcoholèmia i va resultar positiu de 0,35 mg/l en aire expirat. Segons explica la Policia Municipal , el conductor va ser traslladat a la Prefectura de la Policia Municipal, on després de les proves va donar positiu de 0,30 mg/l i 0,30 mg/l. El conductor va ser denunciat i el vehicle immobilitzat amb un parany.

I, finalment, a les 4 de la matinada, per l’hora ja fa tufillo, una patrulla es va creua amb un vehicle que circulava sense cap tipus des llums per l’avinguda de Jaume I. En aturar-lo s’adonaren que no va ser un “descuido”. Prova d’alcoholèmia  al canto i positiu de 0,65 mg/l. Cap el cuartelillo, denuncia al canto  i vehicle immobilitzat al carrer.

Vaja dijous, no?

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, premsa digital, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie “¿Extraterrestres?” a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada