Club Voleibol Terrassa

Derrotes del Voleibol Terrassa

Els sèniors del Voleibol Terrassa cauen derrotats

El femení va deixar escapar una victòria que ja tocaven

Setmana difícil per al Club Voleibol Terrassa, els seus dos equips sèniors, tant el masculí com el femení, van caure derrotats durant la darrera jornada de campionat.

Les noies rebien l’Ametlla del Vallès, un partit que van començar guanyant sense gaires problemes. El primer set finalitza amb un favorable 25-17; mentre que el segon ho fa amb un 25-20. 2-0 i partit molt encarrilat. Al tercer set, però, la situació dóna una volta de 180 graus. Les visitants van capgirar el marcador imposant-se als dos següents sets: 20-25 i 20-25.

Al cinquè i definitiu set, el Terrassa va anar per davant del Tie Break amb alguns punts d’avantatge, però finalment, la victòria va ser visitant amb un definitiu 14-16.

Demà, dissabte 23 de febrer a les 18:00, visita al poliesportiu de Sant Ildefons per enfrontar-se a l’AE Sanador.

El sènior masculí incapaç de guanyar

Tampoc va poder endur-se la victòria el sènior masculí. Els nois, en aquest cas, no van poder anar per davant a l’electrònic en cap moment. El CV Sant Pere Pescador s’ha imposat al conjunt egarenc per 3-1.

Malgrat les lesions que pateix l’equip, es va mostrar una gran versió de joc no premiada amb els punts. Primer set derrota sense resposta per 25-16; com també el segon: 25-17. Al tercer, el Terrassa va sorprendre mostrant la seva millor versió: 21-25. A l’últim, la lògica s’imposa: 25-20 i bona imatge de l’equip.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.