Club Voleibol Terrassa fem

Derrotes contundents del Voleibol Terrassa masculí i femení

Els dos sèniors del Voleibol Terrassa perden 0-3

Rivals superiors que deixen sense premi el bon treball realitzat

Dolent cap de setmana per al Club Voleibol Terrassa. Els dos sèniors de l’entitat han perdut els seus respectius partits pel resultat de 0-3. Ambdós partits, saldats amb marcadors contundents, no reflecteixen el bon treball i la igualtat mostrada als respectius partits.

El sènior masculí es desplaçava dissabte a Tarragona per jugar contra el líder imbatut, el Sant Pere i Sant Pau. El correctiu va ser incontestable per als egarencs que van perdre tots els jocs.

De millor a pitjor, el primer joc es va saldar per un ajustat 22-25. Era la millor versió dels egarencs que van forçar la maquinària del millor equip de la lliga. El segon i tercer joc, però, la cosa va estar molt més desnivellada i se’ls van endur els locals per resultats de 13-25 i 14-25 respectivament.

Pel que fa al sènior femení, la història va ser molt semblant. S’enfrontaven al Pavelló del Bon Aire al Vilanova i van perdre tots els jocs. Això sí, mantenint un resultat més ajustat a cadascun d’ells. 22-25; 18-25 i 22-25. Poc premi per tant igualtat.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.