Denunciat a Periodista Grané per positiu en alcoholèmia

Denunciat un conductor per donar positiu a les proves d’alcoholèmia

Circulava de forma erràtica per l’avinguda de Jaume I

A les 2.55 h d’aquesta matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal ha observat a l‘avinguda de Jaume I, a l’alçada del carrer del Periodista Grané, un vehicle amb una conducció erràtica. Els agents l’han aturat i han observat que el conductor podria estar ebri. Se l’ha instat a sotmetre’s a la prova de detecció alcohòlica en aire expirat en un etilòmetre portàtil, amb un resultat positiu de 0,65 mg/l. Els agents han traslladat el conductor a la Prefectura, on se li han realitzat les proves en un etilòmetre evidencial, amb resultats positius de 0,39 mg/l i 0,40 mg/l. El conductor ha estat denunciat administrativament i el seu vehicle ha quedat immobilitzat.

Dos vehicles fora de la calçada a causa d’ un accident de trànsit

A les 6.25 h de dimarts, la trucada d’un veí va informar a la Policia Municipal que s’havia produït una col·lisió a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del PI Els Bellots. Un vehicle patrulla va acudir al lloc i va informar que hi havia un ferit, que va ser atès i traslladat per una ambulància a l’Hospital de Terrassa. Sembla que la col·lisió va tenir lloc quan un vehicle va agafar un vial de sortida de l’avinguda i va rectificar la seva trajectòria. El vehicle que el precedia no va poder evitar col·lidir amb ell i tots dos van sortir de la via fins xocar amb un fanal de l’enllumenat públic. Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident.

Un accident de trànsit amb un ferit

A les 7.30 h de dimarts, un conductor va trucar a la Policia Municipal per informar que havia patit un accident i que estava ferit. Un vehicle patrulla va acudir a la cruïlla dels carrers de la Mare de Déu del Carme amb Mare de Déu de l’Esperança. Els agents van informar que el conductor estava ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que la col·lisió es va produir a la cruïlla quan un dels conductors no va respectar un senyal d’stop i va col·lidir amb un altre vehicle, que circulava amb prioritat. Els agents van realitzar una inspecció ocular i un informe tècnic d’accident.

Atropellament d’una vianant

A les 14 h d’ahir dimarts, el 112 va informar a la Policia Municipal que una persona havia estat atropellada quan creuava l’avinguda de Madrid, a l’alçada del carrer de Salamanca. Un vehicle patrulla va acudir al lloc i va informar que la vianant atropellada estava ferida. Una ambulància la va atendre i la va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que un turisme que s’incorporava a l’avinguda des del carrer de Salamanca no es va adonar de la presència de la vianant, que creuava pel pas de vianants en fase verda, i no va poder evitar colpejar-la. Els agents van realitzar una inspecció ocular i un informe tècnic d’accident.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada