Denunciat per circular sense assegurança ni ITV

Conductor denunciat per circular amb l’assegurança obligatòria del seu vehicle caducada

El vehicle denunciat tampoc no tenia la ITV en vigor

A les 0.10 h d’aquesta matinada, un vehicle patrulla de la Policia Municipal en tasques de vigilància i seguretat ciutadana ha aturat un ciclomotor a l’avinguda de Madrid, a l’alçada del carrer de Salamanca. En la identificació, els agents han comprovat que el vehicle circulava amb l’assegurança obligatòria caducada des de feia més de mig any, per la qual cosa han denunciat al motorista i han immobilitzat el ciclomotor. També han comprovat que el vehicle tenia la ITV caducada des de feia més d’un any. S’ha informat al motorista que el vehicle romandria immobilitzat fins a estar al corrent del pagament de l’assegurança obligatòria i de la ITV.

Un motorista ferit en un accident

A les 12.50 h d’ahir, el 112 va informar la Policia Municipal d’un accident al carrer d’Atenes entre una motocicleta i un turisme. Una patrulla va acudir al lloc i va informar que el motorista estava ferit. Una ambulància el va atendre i traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Sembla que els dos vehicles circulaven en paral·lel i el turisme va fer un canvi de carril, col·lidint lateralment amb la motocicleta. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l’informe tècnic d’accident.

Una avaria el fa caure de la bicicleta

A les 19 h d’ahir, la trucada d’un veí va informar a la Policia Municipal que un ciclista havia caigut i estava ferit al terra al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Un vehicle patrulla va acudir al lloc i va confirmar que el ciclista estava ferit i va demanar una ambulància. L’ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Sembla que el ciclista circulava pel carrer de Prat de la Riba i quan va creuar pel pas de vianants del passeig del Vint-i-dos de Juliol la seva bicicleta va patir una avaria en pujar a la vorera i el va fer caure a terra.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada