Denúncia Eco Equip

Eco Equip no ha solucionat el problema l’ha traslladat

Adjunto una sèrie de fotografies per informa-li  de la situació de manca d’higiene i de brutícia que estem vivint alguns veïns dels carrers Historiador Cardús i Tarragona de la ciutat de Terrassa.

A meitat del mes de novembre de 2014 EcoEquip, la societat municipal de recollida de les escombraries, va canviar de lloc una bateria de sis contenidors. Els problemes que van dir que s’havien de solucionar amb aquest canvi no tan sols no s’han solucionat sinó que s’han agreujat com queda demostrat en les fotografies que adjunto.

Hem trucat moltes vegades a Eco-Equip i a la Policia Municipal per comunicar aquest desgavell i la resposta és o negativa o que ens hem d’aguantar. Viure envoltats de brutícia és la solució? O la solució és trobar opcions que facin que els papers i els residus orgànics no ens entrin per la porta de casa nostra?. Eco-Equip no ha solucionat el problema, l’ha traslladat de lloc

No saben fer bé la seva feina? Qui és el responsable de tot això?. Els que recullen els contenidors ens diuen que no poden recollir el que està fora d’aquests, però els escombriaires de peu, tampoc ho recullen. Qui ho ha de recollir, doncs?

Fèlix Elbaile Olmo

Espai Denúncia: podeu enviar-nos aquí les vostres denúncies, comentaris, queixes o sugerències sobre temes de la ciutat, amb fotos i la vostra identificació, i a sota podeu podeu fer comentaris al respecte.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Aquest problema es podría resoldre si tots tinguéssim una major responsabilitat en el tractament de les deixalles i descombres. Alguna planta de reciclatge o de tractament de residus hauría de passar un dia determinat del mes, i que tots els veïns traguessin les descombres que no caben en els contenidors eixe día.

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada