Debut històric a Bon Aire

Nou anys després, torna a existir un equip de voleibol masculí a Terrassa

Cita amb la història demà al Pavelló de Bon Aire. A les vuit del vespre, el nou equip masculí del Club Voleibol Terrassa començarà la seva aventura a Segona Catalana. Des de l’any 2006, quan va desaparèixer l’equip masculí de l’Èpic Casino del Comerç, no existia a Terrassa un equip de voleibol masculí federat. Nou anys després, el voleibol torna a estar present a la ciutat.

L’equip, dirigit per Carlos Sánchez i Marina Cabello, debutarà en aquesta competició contra el AE Vallbona de Granollers , una entitat ben coneguda en el món del voleibol català gràcies a l’alt nivell competitiu dels seus equips.

L'equip s'ha format amb jugadors provinents de les lligues escolars i d'altres clubs pròxims. //Fotografia: Club Voleibol Terrassa
L’equip s’ha format amb jugadors provinents de les lligues escolars i d’altres clubs pròxims. //Fotografia: Club Voleibol Terrassa

Per a Sánchez aquesta temporada té com a objectiu “consolidar l’equip a competició”. Ells objectius esportius, tot i estar presents, “han d’ajudar a fer un equip fort que en properes temporades pugui ser referència dins del voleibol català”.

D’altra banda, el sènior femení es desplaça demà a Arenys per afrontar la segona jornada de la seva competició. L’equip egarenc es presenta com a visitant després de guanyar en la primera jornada de competició.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.