Cursa de Cambreres i Cambrers de la Festa Major de Terrassa 2018

Cursa de Cambreres i Cambrers de la Festa Major de Terrassa 2018

La tarda de dilluns de Festa Major la Rambla i el seu bulevard són els protagonistes, amb el clàssic dels dilluns de la Festa Major de Terrassa, la Cursa de Cambreres i Cambrers. Aquesta prova de rapidesa i equilibri reuneix les cambreres i cambrers dels millors bars i restaurants de la de Terrassa, aconseguint velocitats de vertigen. L’objectiu es aconseguir entregar la safata amb una ampolla de cervesa i una copa plena de cervesa e perfecte estat al mostrador d’arribada, sense que caigui absolutament res. No és tan fàcil, el circuit està ple de pneumàtics i obstacles que cambreres i cambrers han de sortejar sense que caigui res.

A les primeres curses i per parelles, es selecciona temps i que tot arribi perfecte al mostrador. A les finals, l’habilitat dels més experts assoleix grans velocitats trencant records any rere any, com podeu veure al vídeo d’edicions anteriors.

Cursa de Cambreres i Cambrers de la Festa Major de Terrassa

Lloc: Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Iscle Soler
Inscripcions: Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, carretera de Castellar, 94 i al  93 780 13 59 i fins mitja hora abans de començar a la línia de sortida de la cursa
Organitza: Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca.
Col·labora: Estrella Damm

Author: Gremi d'Hostalaria de Terrassa i comarca

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.