Corvi personalitza uniformes escolars i xandalls per infants

Corvi referent a la ciutat en personalització de roba esportiva, uniformes escolars de 0 a 14 anys

Corvi a Ca n’Aurell

Watt, 111/Marconi Ca n’Aurell
08224 Terrassa
93 733 60 36

http://www.corvi.es

Segeix-nos a facebook

Saida Viciana ens rep a la botiga de Ca n’Aurell, un tracte excel·lent proper i enfeinat que dona gust veure’ls. Ens explica que a la botiga Corvi.

Mentre fem l’entrevista els menuts juguen a futbol dins la botiga, i amb el mini parc infantil que tenen, us ho imagineu ? Cal veure.ho.

Les tendències han canviat molt als últims anys, malgrat la moda arriba a ser cíclica, ara prevaleix molt la funcionalitat i sobretot el preu. Les mares primerenques, son les mes ilusionades, però les ‘iaies’ son les que més compren pels nets, ara ajudant la economia familiar i fent tots pinya.

Un dels pilars  bàsics de Corvi, des del seu inici es la confecció, Cristobal ens explica que al principi feien confecció per adults i bluses per dona, però que els anys i la vida els ha obligat a reinventar-se especialitzantse en tot el tema infantil, uniformes i personalització de xandalls, i roba esportiva.

La fabricació pròpia i personalització per a roba esportiva de les escoles, uniformes, faldilles plisades, roba esportiva, jerseis, jaquetons, pantalons tipus vestir , chandalls, segons ens diuen de més de la meitat de les escoles de la ciutat, i escoles de tot arreu del territori, a través de la nova botiga online ‘Corvi.es’ que estan creant i ja comença a exposar tots els models que es proposen des de Terrassa, amb més de 30 anys de servei a la ciutat, ha estat la feina d’aquestes dos generacions els últims 11 anys i adaptant-se a les noves tendències, materials i sobretot a la economia familiar. Amb els uniforme que ja tenen, o el model que demanem colors, logotips personalitzats, tenin en compte que son fabricant directes, i els costos son molt més acurats, tant per al major a les escoles i entitats, com al detall a les pròpies botigues.

El tema de la bata clàssica, malgrat va haver-hi uns anys que semblava que es perdia, perdura i s’incrementa, per la comoditat tant pels pares com pels professors, i amb personalitzacions per a llars d’infants, ndica que està en alça pels més menuts, per segons quines activitats

Roba esportiva, chandalls, uniformes de guarderies, llençols, cobertes per matalassos, matalassos per a llar d’infants, pitets, i una vegada van fabricar fins i tot bosses per guardar els xumets.

De cara als pares malgrat el Juny es el període on ja sabrem quina escola es la que ens toca pels menuts que comencen, els ja habituals, poden passar per Corvi, durant tot l’any, i gaudir a més de descomptes a l’època prèvia d’inscripcions, amb un 5% d’estalvi, igualment que per la compra al major per escoles, associacions, entitats esportives, sempre i quan s’avancin al setembre, fent la comanda als mesos més tranquils, per no col·lapsar els tallers de fabricació.

Els preus més bons al major, els podem aconseguir des del Febrer al més d’Abril, per aconseguir avançar comandes, i de cara al particular, els mesos de maig i juny son els ideals per fer una visita a les botigues de Corvi, uniformar als petits, i estalviar uns calerons.

 
 
 
 
 
 
 

Author: Manel Okey

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada