El consum d’alcohol no va deixar descansar els veïns

Un conductor i l’acompanyant, denunciats per pertorbar els descans dels veïns i havent circulat desprès del consum d’alcohol

El consum d’alcohol per part d’un conductor i el seu acompanyant no deixa descansar als veïns del carrer Watt. Passada la mitjanit, els agents de la Policia Municipal han aturat aquesta matinada en un control rutinari el conductor d’un turisme que circulava pel carrer de Watt, a l’alçada del carrer de Marconi. La patrulla ha observat que aquesta persona presentava simptomatologia d’haver consumit alcohol i l’han sotmès a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, amb un resultat de 0,42 mg/l.

L’han traslladat a la seu policial per ser sotmès a les mateixes proves en l’etilòmetre de precisió, amb taxes de 0,41 mg/l i 0,38 mg/l. L’infractor ha estat denunciat per la via administrativa per conduir un vehicle a motor i donar positiu en les proves d’impregnació alcohòlica.

En els decurs de l’actuació policial, la dona que acompanyava l’infractor ha increpat els agents, cridant i amb una actitud agressiva, pertorbant el descans del veïnat. La dona també ha estat sancionada per pertorbar el descans del veïnat, segons els preceptes de les Ordenances Municipals.

Una altra sanció administrativa per positiu en les proves d’alcoholèmia

Una mica més tard, a la 1 h d’aquesta matinada, un altre conductor ha estat denunciat administrativament per donar positiu en les proves d’impregnació d’alcohol. Una patrulla l’ha aturat per una infracció de trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la plaça de l’Estació del Nord.

Els agents han observat que el conductor desprenia una forta olor d’alcohol. Instat a bufar en l’etilòmetre estimatiu, ha donat un resultat de 0,54 mg/l. L’infractor ha estat traslladat a la Prefectura per ser sotmès a les proves d’alcoholèmia en l’etilòmetre de precisió, amb resultats de 0,47 mg/l i 0,43 mg/l. El vehicle ha quedat immobilitzat al dipòsit municipal.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.