joguines - reis mags

Consells a l’hora de fer la carta als Reis

Aquesta setmana està per Terrassa el Patge Xiu-Xiu

S’apropa una de les diades més màgiques de l’any: la nit de Reis

El dia 5 de gener Ses Majestats els Reis d’Orient faran màgia, com cada any, i aniran casa per casa repartint regals segons com us hàgiu comportat aquest any. Si heu sigut bons, us regalaran el que volíeu. Ara bé, si no ho heu estat, us tocarà carbó.

Hi ha dos mètodes clàssics per demanar els regals als Reis: enviar una carta a Orient o entregar-la a mà al Patge Xiu-Xiu. L’emissari reial romandrà aquests dies a Terrassa, una oportunitat ideal per treure llapis i paper i redactar un llistat de desitjos, però això sí, tenint en compte que les joguines han de ser responsables.

La principal característica d’una joguina és bàsica: divertir

El Servei de Consum de l’Ajuntament de Terrassa publica recomanacions bàsiques a l’hora de demanar les joguines a Ses Majestats. Pren nota!

T’has de fixar si les joguines de funcionament elèctric especifiquen la potència màxima, la tensió d’alimentació que necessiten i el consum energètic que fan

Cada any es recalca el mateix, però és important per la seguretat dels infants: la distinció de la CE, que significa que la joguina compleix les exigències essencials. Recorda que les joguines fetes amb materials renovables (fusta, cartró…) acostumen a tenir un impacte ambiental més baix en el procés de fabricació que les que es fan mitjançant processos industrials (materials sintètics, plàstics…). Però el més important és: la joguina ha de divertir l’infant.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.