Conductor sense permís dóna positiu en alcoholèmia

Un conductor sense el permís en vigor dóna positiu en un control d’alcoholèmia

Una patrulla el va aturar perquè no havia respectat un senyal de trànsit

A les 22.40 h d’ahir dimarts, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari va veure com un vehicle no va obeir un senyal a la plaça dels Països Catalans. Els agents van aturar el vehicle i van comprovar que el conductor tenia el permís de conduir caducat i presentava simptomatologia d’haver consumit alcohol. Els agents el van sotmetre a la prova d’alcoholèmia estimativa, amb un resultat de 0,33 mg/l. Ja a prefectura, se li van fer les proves de precisió, amb taxes de 0,29 mg/l i 0,27 mg/l. El conductor va ser denunciat administrativament per conduir el vehicle havent consumit begudes alcohòliques i per tenir el permís de conduir amb la vigència vençuda.

Un accident de trànsit amb dos vehicles implicats i un ferit lleu

A les 17.45 h d’ahir, el 112 va informar la Policia Municipal d’un accident entre dos vehicles i amb un ferit lleu al carrer de Provença, a l’alçada del carrer Ample. Una patrulla va acudir al lloc i va atendre a una conductora ferida lleu a causa de la col·lisió. Una ambulància del SEM la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van recollir les dades per realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Un conductor dóna positiu a la prova d’alcoholèmia

A les 0.18 h d’aquesta matinada, un control de la Policia Municipal al carrer de Ponent, a l’alçada del carrer del Camí de Castellar, ha aturat un conductor que presentava simptomatologia d’haver consumit alcohol. Sotmès a les proves estimatives, els resultats han estat positius. Els agents han acompanyat al conductor a prefectura per realitzar les proves d’alcoholèmia evidencials, que també han donat positives, amb taxes de 0,58 mg/l i 0,59 mg/l. Els agents han denunciat administrativament al conductor per circular havent consumit begudes alcohòliques.

 

Un accident de trànsit entre dos vehicles amb una conductora ferida lleu

A la 1.35 h d’aquesta matinada, el 112 ha informat a la Policia Municipal d’un accident entre dos vehicles a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de l’avinguda de Béjar, i que s’ha activat el SEM per atendre una conductora implicada. Una patrulla ha acudit al lloc, on ha atès a la conductora i una ambulància del SEM l’ha traslladat a l’Hospital de Terrassa. Els agents han recollit les dades per realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Un conductor dóna positiu a la prova d’alcoholèmia

A l’1.50 h d’aquesta matinada, una patrulla de la Policia Municipal en servei ordinari ha localitzat un vehicle que estava fent una conducció erràtica a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Colom. En aturar el vehicle per demanar la documentació al conductor, els agents han comprovat que aquest mostrava símptomes d’haver consumit alcohol. Els agents li han fet la prova d’alcoholèmia estimativa, amb un resultat de 0,73 mg/l. Ja a prefectura, se li han fet les proves de precisió, amb taxes de 0,80 mg/l i 0,73 mg/l. Els agents han obert diligències penals al conductor per un delicte contra la seguretat vial.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.