Concurs de Cassoles d’Arròs de Festa Major

Concurs de Cassoles d’Arròs de la Festa Major de Terrassa 2018

Concurs de Cassoles d’arròs de la Festa Major 2018 preparat a la Plaça de Salvador Espriu com ja acostuma a ser habitual. Una de les activitats preferents del matí del dissabte de la Festa Major de Terrassa, des de fa anys, la participació i concurs per a la elaboració d’una cassola d’arròs amb la recepta i els ingredients que ens entrega l’organització del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca. Tots els participants disposen del mateix temps per executar la prova aportant cadascú els seus secrets culinaris amb els mateixos ingredients.

Un jurat format per autoritats, convidats i altres restauradors tastarà i valorarà, presentació, cocció, tast i paladar.  per decidir quina serà la millor cassola d’arròs del Concurs de Cassoles d’Arròs de la Festa Major 2018 de Terrassa.

Les inscripcions són totalment gratuïtes al propi Gremi d’Hostaleria de Terrassa a les seves oficines de la Carretera de Castellar, 94 més amunt de les Escoles Industrials, o trucant directament al 93 780 13 59.

Aquest concurs es pot desenvolupar gràcies a la col.laboració i patrocini de firmes com Makro, Serra Roca, Arrós Brazal, Bodegues Abadal, Torrents Padrós Peix, SHIT fet que agraïm per endavant i la participació convidada del Gremi Hostaleria de Sitges.

Adjuntem vídeo de la passada edició.

 

Author: Gremi d'Hostalaria de Terrassa i comarca

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.