Avui s'encenen les llums de Nadal

Concurs d’aparadors a Vacarisses

És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament però reclamada pels comerciants

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vacarisses, recollint la iniciativa d’alguns comerciants, ha convocat el primer Concurs d’Aparadors de Nadal. L’objectiu de la proposta és promoure i dinamitzar els comerços, les empreses, els bars i restaurants del municipi i contribuir perquè el Nadal sigui una festa als carrers i als establiments vacarissencs.

Tots els establiments que vulguin participar hauran de decorar el local o l’aparador amb motius nadalencs. A les bases del concurs s’estableix que els aparadors romandran decorats i visibles al públic en horari comercial, a partir del 7 de desembre i fins al 6 de gener.

La iniciativa també pretén dinamitzar i posar un al·licient més a una altra activitat que ja se celebra al municipi: La Fira de Nadal. Ja que els guanyadors seran escollits pel públic assistent a la Fira de Nadal de Vacarisses, que tindrà lloc el 19 de desembre. El mateix dia, es facilitarà una butlleta per dipositar-la en una urna situada a la Plaça Major. S’hi podrà participar fins a les 13 h. Tot seguit, es farà el recompte de butlletes, de manera que els establiments guanyadors es donaran a conèixer a les 13.30 h, a la mateixa plaça.

Segons informa la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vacarisses ‘els tres primers comerços guanyadors obtindran un premi econòmic de caràcter simbòlic per valorar la seva tasca. A més, tots els comerços participants sortiran a la pàgina web de l’Ajuntament, la revista El Terme i el Facebook municipal, amb un espai destacat per als tres guanyadors’.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.