Comença la Copa d’Espanya de Clubs de Natació a Gijón

Participen els vuit millors equips de l’Estat en categoria masculina i femenina

Es tracta de la vint-i-vuitena edició de la competició i el Terrassa compatarà amb 19 nedadors i nedadores

El Club Natació Terrassa participarà en la vint-i-vuitena edició de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació que se celebrarà a les instal·lacions del CN Santa Olaya de Gijón. Només tenen accés a participar els vuit millors clubs d’Espanya en categoria masculina i femenina.

La convocatòria del CN Terrassa en categoria femenina està formada per Berta Martínez, Melani Costa, Evelyne Álvarez, Laia Redondo, Aida López, Carla Campo, Cristina Garcia Kirichenko, Maria Buch i Jana Yao Sabrià.

CN Sant Andreu, Real Canoe NC, CD Gredos San Diego, CDN Bidasoa XXI, CE Mediterrani, CN Barcelona,Mairena Aljarafe i CN Terrassa són els clubs que competeixen en categoria femenina.

Mentre que en la categoria masculina, els convocats són Izan Cubillas, Guillem Lázaro, Ferran Siré, Miguel Durán, Enric Cristóbal, Jordi Pérez, Albert Puig, David Benítez, Pau Curtu i Gabriel Gómez.

CN Sant Andreu, Real Canoe NC, CD Gredos San Diego, CDN Bidasoa XXI, CN Palma de Mallorca, CN Alcobendas, Torrot CN Mataró i CN Terrassa són els clubs que competeixen en categoria masculina

Els dos últims clubs classificats descendeixen, no podent participar en la competició de l’any següent. Eugeni López, l’entrenador egarenc, considera que el Terrassa arriba en bon moment i que l’equip masculí està preparat per aconseguir els mateixos èxits que l’any passat.

En quant a les nedadores, López ha destacat la dificultat que representen les baixes d’esportistes tan importants: Patricia Castro, Carmen Herrero i Marta San José. “L’objectiu és estar entre la quarta i la sisena”.

Les proves arrencaran divendres a les 17.30 hores. El dissabte es desenvoluparà una doble sessió de matí i tarda, que començarà a les 9.30 i a les 17.30 hores, respectivament, mentre diumenge tindrà lloc una única sessió matinal a partir de les 9.30 hores. Totes elles se celebraran pel sistema contrarellotge.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.