El CN Terrassa organitza el Torneig Promeses Femení de Bàsquet

El CN Terrassa organitza el Torneig Promeses Femení de Bàsquet aquest cap de setmana on hi haurà equips catalans, de Saragossa i València

El Club Natació Terrassa organitzarà, els dies 24, 25 i 26 de febrer, el Torneig Promeses Femení de Bàsquet, una competició de nova creació que aplegarà vuit equips de categoria infantil femení, formats per jugadores de 13 anys. Al marge del CN Terrassa, prendran part en l’esdeveniment el Joventut de Badalona, el Compañía María Zaragoza, el València BC, el CN Sabadell, el Femení Maresme i el Bàsquet Draft Gramenet.

Tots els partits, un total de 18, es desenvoluparan al Pavelló del Pla del Bon Aire. El torneig ha estat presentat en roda de premsa aquesta tarda, en un acte que ha comptat amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club, Joan Cabrera, i del coordinador de la secció de bàsquet, Vicente Gómez.

Augment de la oferta basquetbolística de la secció

En la intervenció inicial, Cabrera ha afirmat que aquesta competició “de nova creació” pretén “seguir dinamitzant la vida esportiva de la ciutat”. El vocal de la Junta Directiva ha recordat que la secció compta “amb un torneig anual plenament consolidat, el Torneig de Reis de Bàsquet de Base, del qual ja hem organitzat disset edicions”. “Amb el torneig que avui presentem volem incrementar l’oferta basquetbolística de la secció i constituir un estímul per a les nostres jugadores, atès que el cartell aplega equips de fora de Catalunya que sempre suposen un nou incentiu”, ha afegit.

Cabrera ha subratllat que el torneig reflecteix dues de les línies d’actuació del club en matèria esportiva, “d’una banda, fa visible la nostra aposta per accentuar la importància de l’esport femení i, de l’altra, s’emmarca en la nostra voluntat d’incrementar el nombre de competicions de categoria que se celebren a Terrassa”. “Sense anar més lluny, dissabte passat vam acollir el Campionat de Catalunya de Natació Adaptada, i també aquest mes de febrer, vam organitzar per primera vegada a la història la Copa de la Reina de waterpolo i vam ser la seu del Campionat de Catalunya Absolut Open de natació”, ha remarcat.

Al seu torn, el coordinador de la secció Vicente Gómez ha explicat que, tot i haver-se organitzat en poc temps, el cartell de participants és d’alt nivell. “Els equips catalans són de màxima categoria, així com el Compañía María Zaragoza i el València BC a les seves comunitats autònomes respectives”. Gómez entén que es tracta d’una “bona oportunitat per a les nostres jugadores” i d’una “iniciativa molt positiva per al bàsquet femení i per a la ciutat”, que neix “amb la idea de tenir continuïtat”. El coordinador de la secció ha avançat que el club mirarà d’organitzar un esdeveniment semblant de categoria masculina aquesta mateixa temporada.

Dos grups de quatre

El torneig s’estructura en una lligueta de dos grups de quatre. Els dos primers de cada grup accediran a les semifinals, mentre que els tercers disputaran el matx pel cinquè i sisè lloc i els quarts, el partit per la setena i vuitena plaça. Com a activitats complementàries, el dissabte a la tarda, tindrà lloc un concurs de triples i un concurs de Two Ball, un joc d’habilitats amb la pilota.

Grups

A                                                       B

Joventut de Badalona                     Femení Maresme

València BC                                       CN Terrassa 1

CN Sabadell                                      Compañía María Zaragoza

CN Terrassa 2                                   Bàsquet Draft Gramenet

Calendari

Divendres 24 de febrer

Pista 1                                           

19.00h        Joventut Badalona – CN Terrassa 2

20.30h        València BC – CN Sabadell

Pista 2

18.00h        Femení Maresme – CN Terrassa 1

20.30h        Femení Maresme – Companía María Zaragoza

Dissabte 25 de febrer

Pista 1

9.00h          CN Sabadell – CN Terrassa 2

11.30h        València BC – CN Terrassa 2

16.30h        Compañía María Zaragoza – CN Terrassa 1

18.00h        València BC – Joventut Badalona

19.15h        Concurs de triples

20.15h        Semifinal 1

Pista 2

9.00h          Bàsquet Draft Gramenet – CN Terrassa 1

11.30h        Bàsquet Draft Gramenet – Compañía María Zaragoza

15.30h        CN Sabadell – Joventut Badalona

17.00h        Bàsquet Draft Gramenet – Femení Maresme

19.15h        Two Ball (joc d’habilitats)

20.15h        Semifinal 2

Diumenge 26 de febrer 

Pista 1                                            Pista 2

9.45h          Partit 5è – 6è lloc        10.00h        Partit 7è – 8è lloc

11.00h        Partit 3r – 4t lloc

12.45h        Final

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.